Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Het Perfecte Plaatje was 'marathon focussen' voor Jochem

09:12

Foutje! Jochem van Gelder had bijna geen finalefoto gehad in HPP

8 juli 2022 08:34

Helaas ging de winst nét aan zijn neus voorbij, maar toch is Jochem van Gelder (59) maar wat trots op het feit dat hij de finale van 'Het Perfecte Plaatje in Argentinië' wist te behalen. Dat vertelt hij in 'Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis', de online videoserie van RTL Boulevard.

Jochem had niet verwacht het zo ver te schoppen, helemaal aangezien het drieluik tijdens de finale 'nog wel een dingetje' was. De presentator vertelt in onze online serie dat tegen die tijd de vermoeidheid aardig begon toe te slaan. "Het is toch ook een soort marathon focussen", legt hij uit. "Degene die zo lang mogelijk zijn focus weet te behouden, maak tot het einde toe goede foto’s. Ik merkte bij mijn drieluik dat mijn focus... die werd al een beetje minder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jochem van Gelder bevalt van beer op straat in Buenos Aires in HPP

Niet alleen Jochem werd minder scherp, ook zijn camera. Tijdens de tweede opdracht maakte hij namelijk een enorme blunder. "Ik kreeg een nieuwe lens mee, een nóg grotere toeter (...) Ik denk: ik zet hem op burst, en waar ik normaal tijdens mijn fotoshoot maar 30/40 foto’s had, had ik er nu ineens 666."

Hij was er dan ook van overtuigd dat er genoeg goede foto’s bij zouden zitten, maar even later kreeg Jochem van productie te horen dat er amper een scherp kiekje bijzat. "Uiteindelijk zaten er toch nog een paar goede bij", lacht Jochem nu.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim den Besten confronteerde Jochem in Het Perfecte Plaatje: 'Excuses gekregen'

Kijk Het Perfecte Plaatje in Argentinië terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!