Thomas Berge en Tim den Besten in Het Perfecte Plaatje in Argentinië Beeld © RTL

Thomas en Tim begraven strijdbijl: 'Het werd behoorlijk fel'

10 juli 2022 13:56

Thomas Berge (32) en Tim den Besten (36) kibbelden er lustig op los in 'Het Perfecte Plaatje in Argentinië'. Of de twee inmiddels weer door één deur kunnen? Dat vertelt de zanger in de laatste aflevering van 'Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis', de online videoserie van RTL Boulevard.

"Op een gegeven moment was ik er wel echt een klein beetje klaar mee tijdens onze shoot in het donker"

"Tim en ik kennen elkaar al van een reis naar Bangkok, dus we wisten wel hoe ver we konden gaan. Maar op een gegeven moment was ik er wel echt een klein beetje klaar mee tijdens onze shoot in het donker. Dat werd behoorlijk fel… met een nat pak", blikt Thomas terug op de shoot waar ze moesten 'lichtschilderen'.

Hoewel Thomas aardig grof uit de hoek kwam - en Tim zelfs in het zwembad duwde - is het inmiddels weer koek en ei tussen de twee amateurfotografen. "Ik ken hem goed genoeg om te weten dat als we elkaar weer zien - we hebben ook samen de afleveringen gekeken - dat het allemaal wel goed zit", vervolgt Thomas.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen baalt van 'pornoshoot' Het Perfecte Plaatje

Ook met Jochem van Gelder heeft de zanger een geschiedenis. "Het is heel bijzonder, ongekend", vertelt de 32-jarige over hun speciale band. "Ik vond het ook echt fantastisch toen ik hoorde dat Jochem mee ging. We hebben nu nog steeds heel goed contact met elkaar."

Dat ze elkaar al kenden, werkte in het voordeel van de twee. Zo hebben ze elkaar in het begin op weg geholpen. "Toen we richting de ranch reden was het wel: nu is het aan onszelf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim den Besten confronteerde Jochem in Het Perfecte Plaatje: 'Excuses gekregen'

Kijk Het Perfecte Plaatje in Argentinië terug bij Videoland.

Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Thomas Berge trots op deelname Het Perfecte Plaatje: 'Finale was het doel'

08:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!