Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes Beeld © AVROTROS

Déze artiesten doen mee aan nieuw seizoen Beste Zangers

5 juli 2022 17:45

Mooie verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten: we mogen het allemaal weer verwachten van het gloednieuwe seizoen van de 'Beste Zangers. De artiesten die dit jaar meedoen zijn Jaap Reesema (37), Ferdi Bolland (65), Nielson (32), Claudia de Breij (47), Sarita Lorena (25), Blanks (25) en Roxeanne Hazes (29).

"By far het leukste programma waar ik ooit aan heb meegedaan"

De zeven bekende zangers zijn afgereisd naar Sevilla en zullen vanuit een Spaanse hacienda hun muzikale klanken laten horen. Het gloednieuwe seizoen is vanaf 11 augustus te zien op NPO 1. Naast dat het programma een waar kijkcijferkanon is, dient het voor vele nieuwe artiesten ook als een goede springplank voor hun carrière. Zangers die al een tijdje meedraaien halen er ook hun voordeel uit, want uit elk seizoen komt er wel een megahit voort. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zieke Rob Bolland: 'Beste Zangers wil me niet omdat ik terminaal ben'

Dit seizoen is extra bijzonder, want het programma viert zijn jubileum. Deze editie zal namelijk alweer de vijftiende uit de reeks zijn. Speciaal voor het jubileumseizoen zal er onder andere een podcast komen onder leiding van presentator en zanger Jaap Reesema. Elke week gaat Jaap in gesprek met één van zijn collega artiesten, om het onder andere over nummers te hebben die een bijzondere betekenis voor hen hebben. Op Instagram laat hij al weten hoe hij dit heeft ervaren. 'By far het leukste programma waar ik ooit aan heb meegedaan', schrijft hij onder de aankondiging. 

Ook zal er een portretreeks komen, waarbij de fans een kijkje achter de schermen krijgen van de privéleven van de zangers. In de documentairereeks ‘Thuis bij…’ gaat oud-kandidaat Karsu langs bij de zangers thuis en krijgt ze een rondleiding door hun paleisje.

Jaap Reesema en Nielson
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Do vervangt Glennis Grace bij Beste Zangers Live

Niet alleen op tv, maar ook in Ahoy kent de Beste Zangers veel succes. Met Beste Zangers Live zingen zangers de bekendste hits uit het programma voor een live publiek. En voor fans is er goed nieuws: er komt volgend jaar een tweede editie van Beste Zangers Live. 

Beste Zangers Live komt volgend jaar met tweede editie

02:47