Beeld © Rianne Barger

Luister hier de RTL Boulevard Reality Podcast met René en Annebel

8 juli 2022 11:33

De ultieme relatietest overleven is niet voor iedereen weggelegd, maar René (27) en Annebel (25) wisten het voor elkaar te krijgen. Sterker nog: de twee verlieten 'Temptation Island' met een verlovingsring! In een nieuwe aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast blikken we terug met het koppel.

In de RTL Boulevard Reality Podcast hoor jij altijd het allerlaatste nieuws over jouw favoriete series. Wie heeft er met wie gezoend? En wie kunnen er nu weer niet met elkaar door één deur? In de vierde aflevering heeft Kiki Duren het over Temptation Island.

Hoe reageerden de familie en vrienden van René en Annebel op hun Temptation-verloving? Wat staat er op de huwelijksplanning? En hoe kijkt Annebel nu naar haar 'knakworsten'? Je hoort het allemaal in de vierde aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze Temptation-ster hoopt titel Miss België voor zich te winnen

In de vorige aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast ging het over kijkcijferkanon Kopen zonder Kijken. Hoewel een huis kopen zonder dat ooit gezien te hebben te bizar voor woorden klinkt, worden de makers van het programma overladen met aanmeldingen. Maar hoe gaat zo'n procedure eigenlijk? Hoe vaak wordt er overgeboden? En misschien nog wel belangrijker: komt er een nieuw seizoen? Je hoort het allemaal in de derde aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kopen zonder Kijken komt met nieuw onderdeel: de concessieklok

Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Aflevering 4 RTL Boulevard Reality Podcast: Temptation Island

29:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!