Martijn Beeld © RTL

Martijn uit B&B Vol Liefde vond opnames 'intens en niet-natuurlijk'

6 juli 2022 15:36

Binnenkort zijn de liefdesavonturen van - onder anderen - Martijn de Brouwer (31) te volgen in een gloednieuwe reeks van 'B&B Vol Liefde'. In het Portugese Deixa O Resto runt Martijn een grote b&b, maar één ding ontbreekt nog: een vrouw aan zijn zijde. Bij de vrouwen uit de regio vindt hij maar geen aansluiting en dus hoopt Martijn via deze weg eindelijk de ware te ontmoeten.

"Ik behandelde die vrouwen onbewust meer als b&b-gasten dan als potentiële vriendinnen"

Met drie lange relaties achter de rug zou je denken dat het de reislustige Martijn wel moet lukken om een langdurige relatie aan te gaan. Maar juist dat lijkt in zijn thuisland Portugal moeilijker dan gedacht. "Hopelijk generaliseer ik niet te veel, maar de mensen hier denken bijvoorbeeld heel anders over kinderen. Die zijn heilig en ze horen nooit ‘nee’. Ik ben totaal niet zo, dus dat wordt lastig als je met een Portugese vriendin over kinderen zou gaan nadenken", vertelt hij aan Veronica Superguide.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde

Je kunt je afvragen of de eisenlijst van Martijn niet te lang is, maar daar is hij het zelf niet mee eens. Zijn ideale vrouw is namelijk 'gewoon' zoals hijzelf. "Een gangmaker die graag reist. Sportief? Hoeft niet, ben ik ook niet. Ze hoeft hier ook zeker niet mee te helpen als ze dat niet wil; ik zoek geen gratis werknemer." Ook is het handig als ze een beetje met zijn ouders kan opschieten. Zij zijn namelijk in dienst bij Martijn.

De opnames zitten er inmiddels op, maar Martijn mag daar nog niet veel over kwijt. Wel noemt hij de periode 'intens en hartstikke niet-natuurlijk'. Het helpt niet mee dat Martijn zich continu bewust is van de camera's en zich daardoor onwennig gedraagt. "Ik behandelde die vrouwen onbewust meer als b&b-gasten dan als potentiële vriendinnen en vroeg niet altijd door. Gelukkig ging dat steeds beter. Met mensen tegelijk flirten, was ook vrij lastig. Je moet de matches onderzoeken, maar dat voelde toch een beetje als cheaten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers niet te zien in B&B Vol Liefde door operatie

Met het nieuwe seizoen in aankomst zou je de kandidaten van vorig jaar bijna vergeten. Met Debbie gaat het erg goed in Salerno; na de opnames heeft ze de liefde gevonden. Die laat ze echter niet op social media laat zien. Waarom vertelt ze in onderstaande video. 

Debbie uit B&B Vol Liefde toont vriend bewust niet op social media

03:53

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien en kijk je een week vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!