Het Perfecte Plaatje in Argentinië Beeld © William Rutten

Het Perfecte Plaatje dit najaar terug met 'extra lang' seizoen

7 juli 2022 08:03

Woensdagavond vond de ontknoping van 'Het Perfecte Plaatje in Argentinië' plaats, maar niet getreurd: het programma is dit najaar alweer terug met een 'extra lang' seizoen. Dat kondigde presentator Tijl Beckand (47) aan in de finale.

Presentator Maurice Lede heeft Het Perfecte Plaatje in Argentinië gewonnen. Hij versloeg zanger Thomas Berge en presentator Jochem van Gelder, zo was woensdagavond te zien in de finale van het van het RTL 4-programma.

Voor het extra seizoen van de serie, waarin BN'ers strijden om de titel van beste fotograaf, gingen de deelnemers voor het eerst de grens over. In de afgelopen weken vielen onder anderen Tim den Besten, Babette van Veen en Daphne Bunskoek af.

Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Maurice legt camera nog niet neer: 'Gegrepen door fotografie'

08:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim den Besten onderschatte Het Perfecte Plaatje: 'Lukte gewoon niet'

De reguliere eerdere zes seizoenen speelden zich af in Nederland. Die reeksen werden gewonnen door Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard, Jamie Westland, Bibi Breijman en Patrick Martens. Ook het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje zal in Nederland van start gaan, maar krijgt op het einde een buitenlands tintje.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië kijk je terug bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen baalt van 'pornoshoot' Het Perfecte Plaatje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!