One Tree Hill Beeld © Warner Bros.

Man van One Tree Hill-actrice overleden door bliksem

07 juli 2022 12:34

De man van 'One Tree Hill'-actrice Bevin Prince (39), William Friend, is op 33-jarige leeftijd overleden. Hij werd afgelopen zondag getroffen door bliksem, meldt 'People' donderdag.

"Het voelt alsof je nog maar net begonnen bent"

Hij bevond zich op het moment van het ongeval op een boot nabij Mosonboro Island, een eiland in de buurt van zijn huis in de Amerikaanse staat North Carolina. William werd daarna dood verklaard in de ambulance, waar nog zo'n twintig minuten vergeefs is geprobeerd hem met apparatuur tot leven te wekken, schrijft People.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cast One Tree Hill terug in feelgood kerstfilm

William was de eigenaar van het marketing- en evenementenbedrijf Bisnow. "Met groot verdriet delen we heel vervelend nieuws", schrijft het bedrijf op Instagram bij een foto van William. "Will Friend, die Bisnow naar een nieuw level bracht als CEO, is op 33-jarige leeftijd overleden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

One Tree Hill-actrice wilde niet trouwen met Chad

Ook de You Again-actrice Odette Annable staat stil bij het overlijden van William. Ze heeft afscheid moeten nemen van een vriend, schrijft ze op Instagram. "De geliefde man van mijn beste vriendin Bevin. Will, het voelt onwerkelijk om dit te schrijven. Vooral omdat het voelt alsof je nog maar net begonnen bent."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!