Jelka van Houten Beeld © ANP

Jelka van Houten krijgt eigen woonprogramma: 'Überdroom'

8 juli 2022 09:21

Jelka van Houten (43) krijgt een eigen woonprogramma met de titel 'Jelka, Op Eigen Houtje'. Op Instagram doet de actrice een oproep om je aan te melden.

"Je moet vertrouwen in mij hebben"

"Ik heb een nieuwtje. Mijn überdroom gaat in vervulling. En dat is dat ik mijn eigen home make-over-programma mag maken. Als er iets te klussen valt, dan moet je bij mij zijn", vertelt ze in een video. "Stel je hebt een studentenkamer, keuken, badkamer, kantoor, hondenhok of een buurtcentrum. Alles wat een schepje jus nodig heeft en wel een make-over kan gebruiken, daar heb ik interesse in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelka van Houten en Henry van Loon krijgen óók een kind in nieuwe serie

Jelka wordt niet de nieuwe Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken. "Denk niet aan visgraat, denk niet aan stalen deuren. Die kant ga ik helemaal niet op. Het hoeft ook niet per se mijn smaak te zijn, maar dat zal het waarschijnlijk wel worden. Daar ben ik wel heel eerlijk in", biecht ze op. "Ben je een horder en je komt er niet vanaf, dan ga ik niet zelf opruimen. Maar ik ga wel zelf klussen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelka van Houten openhartig over band met vader: 'Er was altijd gedoe'

"Je moet vertrouwen in mij hebben en het is echt carte blanche. Ik heb hier heel veel zin in." Jelka denkt al na over hoe ze van hot naar her rijdt met alle klusspullen. "Met een bus of met een caravan."

Waar en wanneer het programma te zien is, is niet bekendgemaakt door de nieuwbakken presentatrice.