Beeld © Getty Images

Nieuwe bizarre datingshow op komst waar singles elkaar ontmoeten op een vlot

8 juli 2022 15:55

Waar nu nog vooral Formule 1-fans een abonnement hebben op Viaplay, kunnen realityfans straks ook terecht bij de streamingdienst. Het platform werkt namelijk hard aan een nieuwe Viaplay Original-productie: 'Love Raft'. Ben jij nog single? Lees dan zeker even door, want je kan je nog opgeven!

In de nieuwe datingshow, gebaseerd op het succesvolle Deense format Wild Love, laten tien vrijgezelle mannen en vrouwen hun drukke, dagelijkse bestaan achter zich en dompelen zich - omgeven door de natuur - onder in een liefdesavontuur. Ver weg van alle prikkels en hectiek krijgen ze de ruimte om elkaar (en zichzelf) te leren kennen. Dit doen ze door - zoals de naam al doet vermoeden - samen een vlot te bouwen, waarmee ze vervolgens de rivier afzakken.

Aan het einde van iedere dag ontmoeten de koppels elkaar aan de oevers van de rivier. De vraag is: zullen de singles bewegend in de ongerepte natuur en slapend onder de sterrenhemel meer openstaan voor de liefde? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-kandidaten gaan opnieuw daten in podcastserie

Ben jij single, tussen de 23 en 34 jaar oud en eraan toe om je 'volledig over te geven aan de natuur en even helemaal offline te gaan'? Meld je dan nu aan via dating@vincenttvproducties.nl. Opnames vinden plaats vanaf 22 augustus tot en met 2 september in Zweden.

Kijk je liever naar realityseries in plaats van je op te geven? Check dan vooral de nieuwe aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast met Annebel en René van Temptation Island. Of beluister 'm op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Aflevering 4 RTL Boulevard Reality Podcast: Temptation Island

29:06
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viaplay compenseert F1-kijkers voor slechte stream

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!