Stranger Things Beeld © Netflix

Telefoonnummer Surfer Boy Pizza in Stranger Things werkt echt

8 juli 2022 20:44

Fans van de serie 'Stranger Things' hebben een ontdekking gedaan: het telefoonnummer dat op een busje in de serie staat, werkt echt. Het gaat om het nummer van pizzeria Surfer Boy Pizza. De bestuurder daarvan, Argyle, bezorgt pizza's om zo zijn drugs te kunnen betalen.

"We maken alles vers hier bij Surfer Boy, behalve de ananas, die komt uit blik"

'Voor wie het nog niet wist: het telefoonnummer van Surf's Pizza is echt. Graag gedaan', schrijft iemand op Twitter. Daarop bellen verschillende volgers het nummer op, om vervolgens een boodschap van Argyle te horen. 'Surfer Boy Pizza, dit is Argyle. We maken alles vers hier bij Surfer Boy, behalve de ananas, die komt uit blik. Maar ik raad je toch aan om wat sappige ananas op die pizza te smijten', luidt de boodschap achter het telefoonnummer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doja Cat haalt uit naar Stranger Things-acteur Noah Schnapp

Stranger Things gaat over een groep tieners die strijdt tegen bovennatuurlijke wezens. De serie speelt zich af in de jaren tachtig en is geïnspireerd door het werk van onder anderen Steven Spielberg en Stephen King.

Het vierde seizoen van de serie is nu te zien op Netflix en verbrak direct het record van meest bekeken serie binnen een maand: abonnees keken volgens entertainmentsite Deadline de eerste 28 dagen na de première bij elkaar opgeteld 930,3 miljoen uur van de reeks.

'Seizoen 4 Stranger Things is minder cute'

04:02
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste plannen Stranger Things-toneelstuk onthuld

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!