Martine van Oss Beeld © ANP

Genieten: deze zomer nieuw seizoen We zijn er Bijna!

11 juli 2022 12:16

Het populaire reisprogramma 'We zijn er Bijna!' keert deze zomer weer terug op televisie. Dat maakte Omroep MAX maandag bekend. Deze keer speelt het programma, waarin een groep oudere Nederlandse toeristen op reis gaat met een camper of caravan, zich af in Spanje.

"Het meest verrast ben ik toch altijd door de deelnemers"

De groep begint aan de Costa Verde aan de noordkust en na een kleine 3000 kilometer reizen, eindigt de vakantie vlakbij Tarragona aan de Middellandse Zee. Martine van Os, die het programma presenteert, reist al voor de elfde keer mee met een groep kampeerders. "Elk jaar kom ik op de prachtigste plekken. Maar het meest verrast ben ik toch altijd door de deelnemers", aldus Martine. "Ik vind het mooi en bijzonder om te zien dat zo’n bonte verzameling Nederlanders met zulke totaal verschillende achtergronden tijdens deze reizen hun lief en leed met elkaar deelt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers genieten massaal van nieuwe aflevering We zijn er Bijna!

Het nieuwe seizoen van het reisprogramma is vanaf 16 augustus te zien bij Omroep MAX op NPO 1.

Ook B&B Vol Liefde trapt de zomer af! Vanaf vanavond 20.30 uur is het nieuwe seizoen te zien bij RTL4 en Videoland en in de aanloop daarnaartoe heeft columniste Romilde van Dongen gesproken met oud-deelnemers:

Hoe zit het nu tussen Bert en Romana?

03:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!