Massa is Kassa Beeld © SBS6 / Talpa

Gillis-kijkers richten zich tot Ruud: 'Flikker Nicol van het park af'

11 juli 2022 21:14

Tijdens iedere aflevering van 'Familie Gillis: Massa is Kassa' kun je de klok erop gelijk zetten: de kijkers ergeren zich en masse aan de bazige houding van Nicol Kremers (32). En ook in de laatste aflevering van dit seizoen is dat weer het geval. Ze roepen Ruud zelfs op om er iets aan te doen.

"Dat zijn geen grappen, Ruud"

Het opbouwen van een heus Pipodorp op één van de parken staat onder leiding van Nicol. Maar als er iets fout gaat is dat natuurlijk niet haar schuld, maar van iemand anders. Het ontbreken van de gordijnen bijvoorbeeld, dat is volgens Nicol de schuld van Ruud. "Dat zijn geen grappen, Ruud. Jij wil 's ochtends vroeg uit bed komen en dat de buren dan naar binnen kijken?"

Nicol benadrukt nog even dat het niet aan haar ligt. "Mijn spullen zijn allemaal geleverd, maar die gordijnen van jou zijn er niet. Het zou fijn zijn als die met hoge spoed deze kant op komen, anders wordt je vader foxwild." Dan lapt Nicol haar schoonzoon er ook nog eens bij als ze Peter aan de lijn heeft. "Ik hang er alweer bij merk ik", aldus Ruud.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter Gillis dreigt vergunningen voor vakantieparken te verliezen

De kijkers van het programma zitten zich thuis achter de tv behoorlijk op te vreten op de wijze waarop Nicol de andere aanwezigen aanspreekt. 'Flikker die stiefmoeder van je toch van dat park af', schrijft een geïrriteerde kijker op Twitter. Een ander gaat nog een stapje verder: 'Ruud, verzuip die snol. Je kan het!'

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicol haalt zich woede van Gillis-kijkers op de hals: 'Flikker toch op'

Nicol niet onder de indruk van vertolking schaap Peter Gillis

00:38

Familie Gillis: Massa is Kassa wordt iedere maandag om 20.30 uur uitgezonden op SBS 6. Bekijk de aflevering hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!