De Slimste Mens Beeld © ANP

De Slimste Mens-kijkers uiten kritiek op vragen: 'Lijkt te verslappen'

12 juli 2022 13:07

Gisteravond ging het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens' van start en konden kijkers hun hersenen weer flink laten kraken. Helaas bleek de eerste aflevering niet helemaal soepel van start te gaan. Kijkers constateerden namelijk dat er aardig wat foutjes voorbijkwamen.

"Gaat lekker deze aflevering"

In de eerste aflevering moesten Femke van der Laan, Tim Senders en Thomas van Groningen het tegen elkaar opnemen. De drie bleken flink aan elkaar gewaagd te zijn, maar uiteindelijk was het Femke die de winnaar van de uitzending werd en hield het avontuur van Tim alweer direct op. De grote vraag is alleen of het allemaal wel helemaal eerlijk is gegaan, want volgens oplettende kijkers kwamen er zeker drie fouten voorbij in de aflevering.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste namen nieuw seizoen De Slimste Mens bekendgemaakt

Zo werd water een element genoemd, iets wat volgens menig kijker niet klopt, en dacht Maarten van Rossem dat een lopend buffet te maken heeft met staand eten. Ook presentator Philip Freriks bleek er niet helemaal bij te zijn. Hij dacht namelijk dat er maar één Nederlands automerk is geweest in de geschiedenis, wat volgens de kijkers ook niet juist is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Publiekslievelingen Bram en Francis in extra seizoen De Slimste Mens

Op Twitter kwam dan ook de nodige kritiek voorbij:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-finalisten De Slimste Mens gaan strijd met elkaar aan in extra seizoen

Het is natuurlijk nog de grote vraag wie dit seizoen gaat winnen. Winnares van vorig jaar Lisa Loeb deelt alvast een belangrijke tip:

Lisa Loeb deelt geheim achter winnen van De Slimste Mens

02:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!