Beeld © ANP

Yes indeed: Bridgerton-ster Jonathan Bailey heeft nieuwe rol te pakken

13 juli 2022 15:57

Na het vertrek van Regé-Jean Page (34) uit 'Bridgerton' wordt er in het tweede seizoen vooral gekeken naar die andere hunk: Jonathan Bailey (34), die de rol van Anthony Bridgerton vertolkt. Na het succes van de kostuumdrama heeft de acteur een andere rol aangenomen. Samen met de 44-jarige Matt Bomer vormt hij een koppel in de nieuwe serie 'Fellow Travelers'.

In wat een 'episch liefdesverhaal' wordt genoemd, wordt het homoseksuele koppel Tim Laughlin (Jonathan) en Hawkins Fullder (Matt) gedurende vier decennia tijdens hun turbulente romance gevolgd. Tim, een vroom religieuze afgestudeerde, probeert de aandacht te trekken van Hawkins, een ambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken in de jaren vijftig.

In het geheim krijgen ze een relatie, waarna ze gedurende de jaren verstrijken geconfronteerd worden met obstakels als oorlogen, protesten en plagen. Van de protesten in de Vietnam-oorlog in de jaren 60 en de door drugs aangewakkerde discojaren van de seventies tot de aids-crisis in de jaren erna.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zóveel kosten de Bridgerton-landhuizen in het echt

Fellow Travelers is een bewerking van het gelijknamige boek uit 2007. De serie bestaat uit acht afleveringen en de opnames starten deze maand in Toronto. Wanneer de eerste aflevering uitgezonden wordt, is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Regé-Jean Page misschien tóch in seizoen 3 van Bridgerton te zien

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!