Richard en Simone tongen er lustig op los

02:35

Richard maakt tongen los met gepassioneerde zoen in B&B Vol Liefde

14 juli 2022 21:45

Ze heeft niet de fysieke kenmerken waar Richard normaal op valt, maar dat neemt niet weg dat het knettert in de Portugese vissersstad Portimão. Daar valt de 50-jarige B&B-eigenaar voor de charmes van Simone - met een potje ordinair huighappen als gevolg.

"We gingen naar bed en er was wel een bepaalde chemie"

Richard heeft samen met zijn zoon en dochter kritisch gekeken naar de aanmeldingen. Verschillende vrouwen zien het zitten om de weduwnaar op te zoeken in Portugal, maar slechts een handvol dames mogen daadwerkelijk bij de B&B-eigenaar logeren. De nuchtere Simone is zijn eerste gast en het duurt niet lang voordat de ADHD'er zich niet meer kan focussen.

De spreekwoordelijke vonk is inmiddels overgeslagen. Zelfs huisvriendin Ingrid staat met haar mond vol tanden als haar goede vriend Simone voor de hele natie op haar mond pakt. "Je ziet er goed uit schat", deelt Richard haar nog even mee voordat hij zich opmaakt voor een potje worstelen voor volwassenen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid geeft eerste man na amper twee dagen de bons in B&B Vol Liefde: 'Dit wordt niks'

Die gepassioneerde zoen komt volgens Simone niet uit de lucht vallen, de avond ervoor hebben de tortelduifjes het namelijk al gezellig gehad. Richard geniet op zijn beurt van dit eerste fysieke contact met zijn potentiële nieuwe vriendin. "Het was met tong, ja. Lekker, hè? Ik ben wel een beetje van slag", zegt hij. "Ik had niet verwacht dat ze het zou doen (de zoen, red.), maar ze deed het wel. Ik moet eerlijk toegeven, gisteravond hebben we de hele avond gepraat. We gingen naar bed en er was wel een bepaalde chemie."

Met een reep chocolade als 'seksvervanger' - zijn woorden - is Richard keurig naar bed gegaan. "Ik weet het. Ik val niet op kort haar en ze heeft geen billen. Ik weet het allemaal. Maar soms moet je over je grenzen heenstappen. Het gaat goed", wil hij nog even kwijt over de opbloeiende romance.

Ook op social media gaat de zoen van Richard over de tong. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Hayriye vraagt gretige Hans in B&B Vol Liefde rustig aan te doen: 'Even op de handrem'

Sinds het plotselinge overlijden van zijn vrouw vier jaar geleden heeft Richard het roer drastisch omgegooid. Na een eenzame periode hoopt hij in Portugal het liefdesgeluk te vinden bij een Nederlandse vrouw. Maar voor het zover is, bezoekt hij eerst het graf van zijn vrouw op Texel:

Richard uit B&B Vol Liefde bezoekt graf van zijn overleden vrouw

03:22

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast vooruit bij Videoland.