The Handmaid's Tale Beeld © MGM/Videoland

Praise be: nieuwe beelden van The Handmaid's Tale seizoen 5

14 juli 2022 21:33

Het vijfde seizoen is nog niet eens uitgezonden, of het zesde seizoen van 'The Handmaid's Tale' is al aangekondigd. Maar voor het zover is, delen de makers eerst nieuwe beelden van het aankomende seizoen.

In de teaser voor het vijfde seizoen is te zien dat June het opneemt tegen haar voormalige misbruiker, Serena. Na de zinderende finale van seizoen vier, waarin June Fred vermoordde, staan de vrouwen lijnrecht tegenover elkaar en is de strijd persoonlijker dan ooit.

Na haar ontsnapping is June terug bij haar man in Canada. Maar ook daar wordt ze geconfronteerd met de gevolgen van de moord op commandeur Watford. Ondertussen worstelt Serena om haar macht in Canada te behouden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vijfde seizoen The Handmaid's Tale in september al bij Videoland

Op 14 september gaat het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale van start. Helaas zónder Alexis Bledel. De actrice die de afgelopen seizoenen de rol van Emily/Ofglen speelde, liet afgelopen mei weten niet terug te keren in het vijfde seizoen. "Na lang nadenken voelde ik dat dit het moment was om afstand te nemen van The Handmaid's Tale", gaf ze aan in een korte verklaring aan Variety. Alexis speelde in alle vier voorgaande seizoenen van The Handmaid's Tale mee. Het leverde haar onder meer vier Emmy-nominaties op. In 2017 won ze de award voor beste bijrol in een dramaserie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alexis Bledel stopt met The Handmaid's Tale: 'Tijd om te weg te gaan'

The Handmaid's Tale, gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood, gaat over een religieuze denkbeeldige samenleving waarin vrouwen geen rechten meer hebben en alleen worden gebruikt om kinderen te baren. Elisabeth Moss speelt de hoofdrol van June Osborne. Begin dit jaar werd het zesde seizoen aangekondigd. 

De eerste vier seizoenen van The Handmaid's Tale zijn te zien bij Videoland. Wanneer het vijfde bij de streamingdienst verschijnt is nog niet duidelijk, maar bij de voorgaande seizoenen verscheen de aflevering steeds een week later. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!