Castfoto GTST seizoen 32 Beeld © Feriet Tunc

GTST-fans opgelet! De Rozenboom krijgt een make-over

15 juli 2022 14:10

De één zal het leuk vinden en de ander misschien niet, maar het gaat toch echt gebeuren: De Rozenboom krijgt een make-over. Dat onthult 'GTST'-actrice Noël van Kleef (27) in de elfde aflevering van 'GTST De Podcast'.

"Het wordt een supergrote set"

In gesprek met haar collega Sophie Bouquet, die het personage Merel Verduyn speelt in de soap, onthult Noël een aantal details over de toekomstplannen van De Rozenboom. "Het wordt een supergrote set", zegt ze veelbelovend. "Ik heb de tekeningen gezien. Het krijgt een lobby, een balie en mijn favoriet: een lift." 

De actrices zijn al flink aan het speculeren over dat laatste, want volgens hen zou de lift wel goed kunnen dienen voor de 'steamy scènes'. "Ik denk wel dat je er zulke leuke scènes kan draaien. Zulke ongemakkelijke scènes." Volgens Sophie gaan er vast en zeker twee mensen vastzitten 'die elkaar echt haten'. Wat de lift-scènes ook mogen worden, Noël hoopt met haar personage Lynn Vegter hier deel van uit te maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cas Jansen terug op set GTST na flinke val van fiets

Naast De Rozenboom verklappen de actrices nog een nieuw element in de serie, want Laura Selmhorst - gespeeld door Jette van der Meij - krijgt ook een nieuwe set. Deze populaire inwoner uit Meerdijk krijgt namelijk haar eigen huis. "Het is echt heel lang geleden dat Laura haar eigen set heeft gehad", merkt Noël op. Beide actrices kijken al sinds hun kindertijd naar de soap en kunnen zich niet herinneren dat ze Laura ooit in haar eigen huis hebben gezien. Volgens Sophie woonde Laura heel lang in De Rozenboom. "Dat verdient ze ook, dat ze weer haar eigen huisje krijgt", zegt Noël. 

Ook over Laura's huis gissen de meiden erop los: "Laura is een heel kunstzinnig persoon die heel veel van mooie spulletjes houdt, maar ook heel kleurrijk is. Ik denk dat ze heel veel kanten op kunnen met zo'n woning." Noël kan in ieder geval niet wachten om het huis - en dus de gloednieuwe set - te bewonderen. De trouwe kijkers vast ook niet!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST stond op bucketlijst van nieuwkomer Noël van Kleef

Je bekijkt de hele video-podcast hieronder terug. 

Noël van Kleef hoopt rolmodel te zijn voor LGBTQ+ community

38:16

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!