Britt en Martijn in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Britt wil na een dag al weg bij Martijn in B&B Vol Liefde: 'Ander leven'

16 juli 2022 14:05

In 'B&B Vol Liefde' is weer een liefdeskandidaat terug naar Nederland gevlogen. Het gaat om Britt die nog geen dag bij Martijn in Portugal was. Ze zag zichzelf niet settelen met de B&B-eigenaar onder de Portugese zon.

"Er is maar één echte reden waarom je me nu zo snel apart neemt"

Britts concurrent Simone vertoeft al twee dagen in de bed & breakfast van Martijn. Zij ziet een toekomst met hem wel zitten. "Ik hou ook van reuring en van doorgaan. Ik zie mijzelf ook wel in de bed & breakfast werken." Britt loopt minder hard van stapel. "Als je wat krijgt, kom je op den duur hier wel heen. Maar ik zou niet alles in Nederland in een keer opgeven."

Tijdens de lunch ziet ze in dat Martijn niet haar grote liefde is. "Ik merkte aan mezelf dat ik afwezig werd, omdat ik erachter kwam dat dit niet mijn match is." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid geeft eerste man na amper twee dagen de bons in B&B Vol Liefde: 'Dit wordt niks'

Ze neemt Simone in vertrouwen en vertelt dat er geen klik is tussen haar en Martijn. "Ik weet dat het vrij kort is, maar ik ken mezelf goed genoeg om te weten of dat nog kan komen of niet. En ik zie nu al in dat hij het niet is voor mij." 

Britt is ook erg gehecht aan haar leven in Groningen. "Ik hou van feestjes en festivalletjes. Ik ga graag met mijn vriendinnen op pad. Ik kwam er gedurende de dag achter dat dat hier anders is."

Ze trekt de stoute schoenen aan en wil Martijn inlichten. "Ik vroeg me af of we even konden kletsen misschien." Martijn voelt de bui al hangen. "Er is maar één echte reden waarom je me nu zo snel apart neemt", zegt hij in zijn biecht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kookpunt Hans bereikt na augurkenrel in B&B Vol Liefde: 'Ik word niet verliefd op je'

"Ik vind het hier hartstikke gezellig, (...) maar we komen hier met een doel. We zijn op zoek naar de liefde. Ik merk toch dat we verschillende dingetjes hebben. Ik merk dat het hier rustig is en ik kom toch uit de stad", begint ze. "Als ik iets voel of niet voel dan weet ik of het het wel of niet is. En ik heb dat nu niet." Martijn reageert koeltjes: "Ik vind het helemaal goed. Helemaal leuk." 

Op camera vertelt hij dat hij er eigenlijk hetzelfde over dacht. "Het was voor mij een opluchting. Ik kijk liever de kat uit de boom. Dan had ik over twee dagen gezegd van: 'Ik denk niet dat ik jou hier naast mij zie.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alex uit B&B Vol Liefde zat eerst in een ander datingprogramma

Britt laat ook de ouders van Martijn weten dat haar bezoek van korte duur is. "Ik voel dat er geen klik is. Dan kan je het beter zeggen, want je moet van je hart geen moordkuil maken. Het is heel snel, maar ik denk niet dat het tussen ons wat wordt."

Zijn ouders zagen het al aankomen. "Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat toen ze uit de taxi kwam, ik dacht: dit is het niet", zegt zijn moeder. Ook zijn vader had het al meteen door: "Ik zag haar bij het zwembad en dacht: dit is niet Martijn zijn type." 

Ouders Martijn niet verbaasd over vertrek Britt

03:13

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kun je een week vooruitkijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!