Ex on the Beach: Double Dutch / 11-07 Beeld © MTV

Nóg twee oud-bekenden keren terug in Ex on the Beach: 'Wat hebben we gemist?'

18 juli 2022 13:12

Het achtste seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' staat bol van mensen die weggaan, maar vooral: weer terugkeren. Eerder maakte Harrie al zijn langverwachte rentree, maar in de zesde aflevering keren nóg twee oud-bekenden terug.

"Sorry dat ik jullie heb weggestuurd!"

Let op: dit artikel bevat spoilers over de zesde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

De aflevering begint met de befaamde bootparty. Terwijl de singles het ene na het andere drankje wegtikken, is er één iemand die de boel verstoort: de genadeloze tablet of terror. De tablet waarschuwt de singles voor spoken uit het verleden.

Precies op dat moment duiken er twee jetski's op in de verte, met daarop de twee oud-bekenden die de boel weer eens even flink op stelten komen zetten. En die twee 'spoken' zijn niemand minder dan Luca en Lars, die eerder zijn weggestuurd door Stevie, die daar meteen nog haar excuses voor aanbiedt. "Sorry dat ik jullie heb weggestuurd!"

Ook Romee is blij om vooral Luca weer te zien. "Ik ben zo blij om deze jongen te zien, dat kan ik je niet uitleggen", zegt ze over dezelfde man die haar eerder bedroog met een ander. Lynn, die door Romee gehaat wordt, is ook blij dat Lars en Luca terug zijn. "Toch mijn maatjes weer terug."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leugens zorgen voor pittige confrontatie en catfight in Ex on the Beach

Na hun ontvangst worden Luca en Lars getrakteerd op iets anders leuks. Ze mogen namelijk op dubbeldate met de voor hen nog onbekende Taier en Giovanna. Tijdens een dansles mogen zij laten zien hoe los hun heupen zijn. Uiteindelijk blijken er een aantal vlindertjes hun buik in gefladderd te zijn, want zowel Luca en Giovanna als Lars en Taier hebben het erg gezellig met elkaar.

Als na de date bekend wordt gemaakt dat Luca en Giovanna gezoend hebben, valt dat verkeerd bij Romee. Gelukkig voor Luca kan Romee blijkbaar niet al te lang boos op hem blijven, want later die nacht heeft hij weer ouderwets seks met Romee.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Daar is 'ie dan: 'Dekhengst' Harrie keert terug in Ex on The Beach

Een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch zie je iedere zondag om 22.00 uur op MTV. De dinsdag daarop verschijnt de nieuwe aflevering bij Videoland, eveneens om 22.00 uur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!