Giovanni, Dave en Denise in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

De mannen van Denise vertonen haantjesgedrag in B&B Vol Liefde

18 juli 2022 21:53

In 'B&B Vol Liefde' heeft Denise twee alfamannetjes in huis gehaald. En dat is te merken. Denise heeft weinig tijd door haar drukke B&B, dus ze spenderen vaak de tijd met z'n drietjes.

"Er is een klein beetje een competitie. Maar dat vind ik wel leuk om te zien"

"Ik leer de mannen steeds beter kennen. Dave heb ik nu al iets langer meegemaakt, dus die ken ik iets beter. Giovanni is gisteren pas aangekomen, maar die leer ik ook beter kennen", vertelt Denise. 

Dave kan ondanks de concurrentie nog wel zichzelf zijn in het gezelschap, maar hij zou liever alleen met de B&B-houder zijn. "Als ik alleen met haar was, dan was het misschien iets intiemer. Maar Gio is er nou eenmaal bij."

Giovanni heeft het er als laatkomer wel lastiger mee. "Mijn gevoel voor Denise is moeilijk, want je bent nooit met haar alleen. Je hebt ook niet echt tijd om alleen met Denise te praten. Dat is lastig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt wil na een dag al weg bij Martijn in B&B Vol Liefde: 'Ander leven'

Terwijl Denise werkt in haar B&B, gaan de mannen de sportschool in. "Ik ben benieuwd wat je kan", daagt Dave Giovanni uit. Dave is een fanatieke sporter en dat komt vooral door zijn verleden. "De reden dat ik ben gaan sporten is, omdat ik vroeger gepest werd en meer zelfvertrouwen wilde opbouwen." Voor Giovanni is de sportschool heel andere koek. "Ik doe andere soorten sporten. Ik speel veel met een bal", vertelt hij. 

Nu Denise er even niet bij is, kunnen ze ronduit over haar praten. "Ze laat ons lekker op ons gemak voelen", zegt Giovanni. Dave is ook blij met Denise, maar hij zegt wel: "Het is niet zo dat ik meteen verliefd ben. Het kan nog groeien. Ik ken haar pas drie dagen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kookpunt Hans bereikt na augurkenrel in B&B Vol Liefde: 'Ik word niet verliefd op je'

Als het duo vertrekt naar de B&B van Denise begint het haantjesgedrag. Eerst flirt Dave met Denise door te zeggen dat hij geen zwembroek bij zich heeft, maar wel in zijn boxershort kan gaan zwemmen. "Dat vind ik niet erg hoor", zegt Denise blozend.

Giovanni ziet het allemaal met lede ogen aan. Wanneer Denise opmerkt dat het zwembad maar 1.70 meter is, pakt hij zijn moment. "Dan kan jij er nét in staan", bijt hij Dave toe. "Er is een klein beetje een competitie. Maar dat vind ik wel leuk om te zien. Ik voel me wel gevleid", zegt Denise na afloop in haar biecht. 

Dave springt zonder aarzelen in het, volgens Denise, koude zwembad. De B&B-eigenaresse is onder de indruk van het imposante lijf van Dave. "Je ziet dat hij veel sport", zegt ze glimlachend. Dave probeert Denise en Giovanni ook het water in te krijgen. "Mij niet bellen, Dave", roept Giovanni. Dit gevecht tussen de kemphanen is duidelijk gewonnen door Dave. "Ik vind het wel heel leuk dat hij een beetje gek doet af en toe", zegt Denise. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacob bij eerste ontmoeting met B&B Vol Liefde-fan Carla: 'Zullen we even voelen?'

Hoewel Giovanni het qua sporten en gekke dingen niet wint van Dave, probeert hij het op een andere manier. "Mijn strategie is om mezelf te zijn en niks te forceren. Kijken hoe het loopt." Door de afwachtende houding van Giovanni, weet Denise nog niet zoveel van hem. "Ik wacht tot hij voorstelt om op date te gaan. Of ik het zelf voorstel... Daar moet ik nog even over nadenken."

Voor nu is het Dave die haar aandacht heeft. "Op dit moment trek ik meer naar Dave toe, omdat ik hem waarschijnlijk iets beter ken. Ik moet Giovanni eerst alleen spreken. Het is nu altijd samen."

Hoe dit afloopt zie je elke werkdag in B&B Vol Liefde om 20.30 uur op RTL 4. 

Dave flirt al flink met Denise: 'Hoort erbij'

03:08

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!