Beeld © NPO

'Warrige' Loes Schnepper zorgt voor hilariteit in De Slimste Mens

18 juli 2022 21:51

Loes Schnepper (60) maakte vanavond haar opwachting in 'De Slimste Mens' en bleef allesbehalve onopgemerkt: de actrice kwam nogal warrig over en was volgens sommige kijkers ook niet zo goed voorbereid. En dat zorgde voor een aantal grappige momenten.

Loes plaatst regelmatig grappige filmpjes op YouTube en heeft daarnaast ook in verschillende grote films en series gespeeld. De rol die ze vanavond moest spelen was toch wel buiten haar comfortzone, want ze moest het in de Slimste Mens opnemen tegen entertainmentdeskundige Rob Goossens en toneelregisseur Char Li Chung.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie bedenkt eigenlijk de vragen van De Slimste Mens?

Het duurde een tijdje voordat ze er lekker in kwam. Zo leek ze niet helemaal door te hebben dat de klok blijft tikken en vroeg ze Philip meerdere keren om bepaalde vragen te herhalen. Ook leek de vraag 'Oh ben ik nu aan de beurt?' er op te wijzen dat ze ook niet altijd zat op te letten. "Soms duurt het een beetje lang voordat ik ergens op kom", zo legt ze halverwege de uitzending uit. "Er zit een beetje vertraging in mijn hoofd, dat heet ADD en dat hoort erbij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Slimste Mens retespannend door gelijkspel tijdens laatste secondes in finale

Ook hierna ging ze op dezelfde 'warrige' noot verder. Zo bleef ze tijdens de puzzelronde lekker hardop denken en had ze naar eigen zeggen last van een 'black-out'. Uiteindelijk had Rob de meeste punten en dat betekende dat Loes het dus moest opnemen tegen Char Li. Ze bleek het niet van hem te kunnen winnen en moest dus na één aflevering al afscheid nemen. Toch blijken de kijkers erg van haar te hebben genoten:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Slimste Mens-kijkers raken niet uitgepraat over man in publiek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!