Beeld © KRO-NCRV

Kijkers onder de indruk van vlammende Rob in De Slimste Mens

19 juli 2022 21:43

Als er iemand is die tot nu toe een goede beurt weet te maken in 'De Slimste Mens', dan is het Rob Goossens (31) wel. De entertainmentdeskundige weet het sinds zijn intrede in het programma al meerdere keren te schoppen tot de slimste van de dag en dat blijft ook de kijkers niet onopgemerkt. Op Twitter regent het complimentjes.

"Die Goossen onpopt zich gaandeweg als een potentieel slimmerdje"

Rob blijkt een zeer brede kennis te hebben en daardoor weet hij tot nu toe elke aflevering weer aardig wat seconden te scoren. Vanavond moest hij het opnemen tegen toneelregisseur Char Li Chung en zanger Milo Driessen, maar de twee mannen bleken niet opgewassen te zijn tegen de entertainmentdeskundige. Met maar liefst 519 seconden was Rob opnieuw de slimste van de dag, tot groot genoegen van de kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie bedenkt eigenlijk de vragen van De Slimste Mens?

Op Twitter regent het complimentjes voor hem. Sterker nog: kijkers zijn van mening dat de andere mannen al van tevoren geen schijn van kans maakten.

Rob werd er eerder nog van beschuldigd dat hij tijd aan het rekken was in De Slimste Mens-finale, maar daar denkt hij zelf anders over. 

Rob Goossens beweert: 'Ik was niet aan het tijdrekken in De Slimste Mens-finale'

02:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!