Hans uit B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Hans uit B&B Vol Liefde laat zich uit over kritiek op Desiree

20 juli 2022 12:28

Ze is met haar zorgvuldig gematchte outfits en perfectionistische houding in de keuken een wervelwind in de B&B van Hans (en Libera), maar laatstgenoemde heeft Desiree al duidelijk gemaakt dat het tussen hen twee niks gaat worden in 'B&B Vol Liefde'. In gesprek met 'De Telegraaf', laat Hans zijn licht schijnen op zijn logee. En dat is niet al te positief.

"Die wilde over mijn rug bekend worden op tv"

Begin dit jaar bekijkt Hans samen met zijn dochter Angelica de ingezonden video's van de dames. De excentrieke Desiree springt er meteen uit. "Angelica en ik dachten: een beetje reuring in huis is ook wel leuk. Maar Desiree trok alle aandacht naar zich toe, en dat was helemaal niet leuk. Dat werd gewoon irritant", zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

Desiree maakt zich niet alleen bij Hans ongeliefd, ook bij de kijkers maakt ze de tongen los - in zowel positieve als negatieve zin. De keukenprinses krijgt veel kritiek en dat vindt Hans 'volkomen terecht'. "Die heeft totaal geen aandacht voor mij gehad. Die wilde over mijn rug bekend worden op tv, neem ik aan. Ik weet het niet." En dat terwijl Desiree in het programma meerdere keren laat vallen dat ze Hans zo'n leuke man vindt en dat zij het wél ziet zitten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Elke Italiaan moet hebben geweten dat Desiree uit Nederland op bezoek is'

Hans vertelt ook dat hij zijn deelname eigenlijk anders aan had willen pakken. Hij kent het programma niet als hij wordt benaderd om mee te doen. Van het castingbureau krijgt hij een paar video's van het vorige seizoen opgestuurd. Zo ook van Jacob die een B&B runt in Portugal. Hans ziet het helemaal misgaan onder de Portugese zon en dat komt volgens Hans vooral doordat de vrouwen met zijn vieren tegelijk aankomen. "Jammer dat vrouwen samen moesten leven, dat had ik toen al gezien bij Jacob in Portugal. (…) Dan gaan ze een wedstrijdje doen, wie zich het leukste voordoet."

Volgens Hans zou het beter zijn als de dames verspreid aankomen. Een logee komt, dan eentje erbij, dan een keuzemoment, eentje naar huis en dan weer de volgende. Helaas voor hem barst de bom al gelijk tussen Hayriye en Desiree en dat maakt de sfeer in zijn logement niet al te best.

Hans is niet blij met de gang van zaken in zijn B&B

03:22
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kookpunt Hans bereikt na augurkenrel in B&B Vol Liefde: 'Ik word niet verliefd op je'

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 4 of kijk je vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!