Boer Hans en Annette Beeld © Linelle Deunk

Annette bij Boer zoekt Vrouw-boer Hans ingetrokken op de boerderij

21 juli 2022 09:59

Heerlijk liefdesnieuws. Boer Hans, bekend van het laatste seizoen van 'Boer zoekt Vrouw', en zijn Annette wonen nu officieel samen. Annette is bij Hans op de boerderij ingetrokken, zo laat het stel weten op de website van het programma.

"We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en samen te zijn"

Dat Hans in Annette zijn 'Grietje' heeft gevonden, wist hij tijdens de citytrip al. Annette heeft nu niet alleen meer de sleutel tot zijn hart, maar ook die van zijn huis. "We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en samen te zijn", liet de boer afgelopen mei weten. Terwijl Hans overdag druk is met de paarden, is Annette druk met haar werk in een kledingwinkel. Hoewel het nog maar de vraag is hoe lang ze het werk blijft doen. "Ze vindt het heel leuk om in een kledingwinkel te werken. Dus misschien dat dat in de buurt kan. Maar dat wil ze wel minder gaan doen om meer samen op de boerderij te zijn en gezellig mee te helpen. Dat vindt ze ook heel leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-boer Hans nog steeds gelukkig met Annette: 'Zien elkaar ieder weekend'

Boer Geert Jan, bekend van het 2020-seizoen, heeft inmiddels ook de liefde gevonden. Zijn nieuwe vriendin Monique schreef afgelopen seizoen een brief aan boer Hans. Maar toen dat geen match bleek te zijn, kwamen de oud-deelnemers bij elkaar terecht en zoals je kunt zien, klikt het enorm.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!