Desiree B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Desiree verbolgen om noodgedwongen vertrek uit B&B Vol Liefde

21 juli 2022 21:44

Iedereen ziet het vertrek van Desiree in 'B&B Vol liefde' van mijlenver aankomen, behalve Desiree zelf. Nadat B&B-eigenaar Hans (54) haar vriendelijk verzoekt het pand te verlaten - zijn woorden - krijgt hij nog een bezoekje van zijn andere logé Hayriye. Zij heeft zelf besloten om haar koffers te pakken en naar Nederland te gaan.

"Het is zo snel besloten. Liefde heeft tijd nodig"

Na de augurkenrel en daaropvolgende bewogen avond, die uitmondde in een ruzie tussen Hans en zijn ex-vrouw Libera, slaan bij Hayriye de twijfels toe. Ondertussen zit Desiree nog prima op haar plek in de B&B in het Toscaanse Pistoia en lijkt ze nog lang niet van plan om Italië te verlaten. Zelfs niet nadat Hans de dag ervoor aangeeft dat hij 'nooit verliefd' kan worden op iemand als Desiree. "Misschien voel je de bui al een beetje hangen", begint Hans.

Nee, Hans, de bui voelt Desiree zeker niet hangen. Als ze het slechte nieuws verwerkt, slaat het ongeloof toe. "We kunnen geweldig praten en raken niet uitgepraat. We hebben het over allerlei dingetjes. We kunnen geweldig met elkaar, eigenlijk. Ik snap het niet helemaal..." Ze vindt dat Hans hun relatie nooit een kans heeft gegeven. "Het is zo snel besloten. Liefde heeft tijd nodig. Rijping. Je wordt ouder, het gaat niet bam, bam, bam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans uit B&B Vol Liefde laat zich uit over kritiek op Desiree

Met het naderende vertrek van Desiree richt Hans zijn pijlen op Hayriye, niet wetende dat zij nog diezelfde dag haar biezen pakt. De vlinders die ze in haar buik wil voelen voor Hans zijn er niet. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze het niet ziet zit om op termijn samen te wonen met Hans én zijn ex.

Hans gaat niet goed om met de afwijzing. "Jammer. Ik vond je juist een sterke vrouw die niet zomaar opgeeft", spreekt hij haar lichtelijk verwijtend toe. "Het heeft niks met sterk zijn te maken", bitst Hayriye terug. Waarop Hans 'nee, ja, weet ik niet' antwoordt. Desondanks is Hayriye opgelucht dat ze de knoop heeft doorgehakt en daarmee blijft Hans alleen over in zijn B&B. 

Hans is niet blij met de gang van zaken in zijn B&B

03:22
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard én Denise sturen een logé de laan uit in B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 4 en bij Videoland kun je terug en vooruitkijken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!