Marly van der Velden was nog piepjong bij soapdebuut

23:06

Nieuwe actrice maakt haar opwachting in GTST als Nola Sanders

22 juli 2022 09:35

Meerdijk is weer een inwoner rijker! Alhoewel, helemaal nieuw is de kersverse bewoonster van de soap niet. In een nieuwe aflevering van 'GTST de podcast' onthult Marly van der Velden (34) namelijk dat er een nieuwe actrice is die de rol van haar soapdochter Nola Sanders gaat spelen.

"Ik heb er onwijs veel zin in en heb het nu al enorm naar mijn zin!"

Noa Jacobus gaat na de zomer de rol van Nola Sanders spelen, de dochter van Mike Brandt (Louis Talpe) en Nina Sanders (Marly van der Velden). Hoewel Nola feitelijk gezien ongeveer negen jaar oud is, zien de makers van Nederlands langslopende soap dat net even anders. Tijd werkt namelijk net even wat sneller in Meerdijk, daarom is Nola inmiddels al een echte tiener. Dat is voor de rest van de cast ook wel fijn, want dat betekent dat de actrice vaker op de set mag staan.

"Die [Noa red.] mag gewoon lekker altijd komen en een grote verhaallijn spelen, dat is ook echt wel fijn", vertelt Marly, die zelf eerder ook een flinke groeispurt meemaakte in de serie als de dochter van Ludo en Janine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-actrice Noël van Kleef openhartig over extreme diëten

Daar weet Marly nog wel het een en ander van. "Volgens mij was ze twaalf. Er waren allemaal nare dingen gebeurd met Isabella, als mensen dat nog weten, dus ze moest naar een gesticht. Dus toen is Nina er een jaar uit geweest, het personage Nina zat een jaar in een gesticht. Toen kwam ze er uit en was ik het. Dat vonden mensen heel moeilijk, wat altijd zo is als er nieuwe mensen komen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-fans opgelet! De Rozenboom krijgt een make-over

Volgens de GTST-veteraan heeft Noa inmiddels haar eerste opnames achter de rug en Marly is 'helemaal enthousiast' over haar soapdochter. "Ze is echt superlief en leuk", aldus de actrice. Ook Noa zelf laat van zich horen in de podcast via een spraakmemo: "Ik heb er onwijs veel zin in en heb het nu al enorm naar mijn zin!"

Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast. In de meest recente aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast waren Annebel en René van Temptation Island te gast. Beluister de aflevering hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!