Rob over De Slimste Mens: 'Paar dagen geluk gehad'

04:47

Rob Goossens keert terug in de finaleweek van De Slimste Mens

22 juli 2022 13:37

Ondanks het feit dat 'ie zijn tegenstander Mandy Woelkens (33) wist te verslaan, zit Rob Goossens vanavond niet in de studio van 'De Slimste Mens'. Dat betekent echter niet dat we de 31-jarige journalist niet meer terug zien in de quiz. Tijdens de finaleweek van het kijkcijferkanon is hij gewoon weer van de partij.

"Bij nader inzien is het wiskundig onmogelijk dat ik de finaleweek misloop"

Rob speelde donderdagavond LINDA.Meiden-hoofdredacteur Mandy Woelkens weg, maar moest alsnog afscheid nemen van het programma - tijdelijk dan. Als je zeven afleveringen hebt overleefd, mag je namelijk niet meer terugkomen. Dan krijgen andere kandidaten de kans.

Maar niet getreurd: Rob keert in de finaleweek, die op 22 augustus van start gaat, gewoon weer terug. Dat laat de finalist zelf weten in zijn Instagram Stories. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Goossens morgen niet meer te zien in De Slimste Mens

'Sinds gisteravond zeg ik tegen mensen dat ik nog niet zeker ben van de finaleweek van De Slimste Mens omdat dat afhankelijk is van de prestaties van de kandidaten na mij. Dat klopt wel, maar ik heb het toch maar even uitgerekend. Bij nader inzien is het wiskundig onmogelijk dat ik de finaleweek misloop', aldus Rob. 'Op maandag instromen is het 'slechtste' scenario. Dus bij dezen: dank voor het kijken en voor alle leuke reacties en sowieso tot in de week van 22 augustus.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers onder de indruk van vlammende Rob in De Slimste Mens

Vanavond is De Slimste Mens met dagwinnaar Jasper van Kuijk en nieuwe spelers schaatser Thomas Krol en schrijver Michèlle Schimscheimer om 20.40 uur te zien op NPO 2.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!