De Ware Jacob Beeld © De Ware Jacob

Vieze onderbroeken en hondendrama zorgen voor ruzie tussen Jacob en vriendin

22 juli 2022 15:47

Carla is een half jaar geleden naar Portugal gekomen voor Jacob, maar nu is ze - naast zijn vriendin - ook z'n onbetaalde schoonmaakster. En dat is niet het enige wat haar dwarszit, merken we in een nieuwe aflevering van 'De Ware Jacob'.

Dit artikel bevat spoilers uit de nieuwe aflevering van De Ware Jacob.

"Je hebt een relatie met mij, dan overleg je met mij hoe dat met die hond gaat"

Terwijl Jacob zich druk maakt om kat Lucky - die zoek is - is Carla druk met de B&B, want er komen gasten aan. Hoeveel dat er zijn, dat is volgens Carla altijd een verrassing bij Jacob. Voor de zekerheid maakt ze maar alle kamers schoon, maar tijdens haar tocht vindt ze iets opmerkelijks in één van de kamer: een onderbroek van 'Jaapie', zoals ze hem noemt.

"Vaak, als ik een kamer heb schoongemaakt, dan heeft hij bepaalde kamers en dan gaat 'ie gewoon naar het toilet. Maar dan denk ik: sorry, volgens mij komt er dadelijk een gast", lacht ze. "Dit is eigenlijk niet mijn taak, maar ik heb gezegd: ik help jou zodat je geld uit kunt sparen voor de poetsvrouw."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacob bij eerste ontmoeting met B&B Vol Liefde-fan Carla: 'Zullen we even voelen?'

Volgens Carla blijkt Jacob meer niet te kunnen, naast poetsen. Eigenlijk is hij überhaupt niet geschikt om een B&B te runnen, bekent ze nadat Jacob binnenkomt met een gast terwijl ze nog druk bezig is om het bed op te maken. Maar 'dat is Jacob', aldus Carla. "Dan gaat hij naar die andere kamer. Als die niet zou zijn opgemaakt, zou hij zeggen: ze wil toch die kamer. En dan moet Carla de andere komen klaarmaken."

Maar er blijken nog meer irritaties te zijn. Als Carla weigert om haar hond Bric apart te houden van de gasten - die zelf ook een hond hebben - botst ze met Jacob. "Mijn hond gaat voor", verkondigt ze stellig. Daarna beschuldigt ze hem ervan de gasten leuk te vinden en dat ze daarom er niet bij mag zijn. "Doe niet zo moeilijk Jacob. Je hebt een relatie met mij, dan overleg je met mij hoe dat met die hond gaat en dat doe je niet." Het gekibbel gaat zo nog even door, zelfs voor de neus van de zojuist aangekomen gasten.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Jacob uit B&B Vol Liefde is terug met eigen serie: bekijk hier de eerste beelden

Of het nog goed gaat komen is nog maar de vraag, want in de preview van volgende week horen we Carla aan Jacob vragen of hij het definitief uitmaakt met haar...

De Ware Jacob is elke vrijdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!