Hans en Sylvia in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Hans vergeet Desiree en Hayriye snel door komst Sylvia in B&B Vol Liefde

22 juli 2022 21:43

Hans heeft een pittige tijd achter de rug in 'B&B Vol Liefde'. Door de komst van Desiree stond zijn bed & breakfast volledig op zijn kop. Hierdoor verloor Hayriye zichzelf en wilde zij naar huis. Nu is Sylvia in aantocht en die blijkt meteen de rust terug te brengen bij Hans.

"Dit zit echt goed"

Hans zit er eventjes doorheen na het vertrek van de twee blonde vrouwen. "Ik moet er niet vanuit gaan dat ik hier de liefde ga vinden. Dat is helemaal niet zo zeker", vertelt hij door de telefoon aan zijn dochter. Maar hij geeft niet op. 

De derde vrouw, Sylvia, is al onderweg. "Wat mij aansprak in Hans was het type. Ik val op zo'n type man", vertelt ze glunderend. Sylvia is van alle markten thuis en past daarom goed in de Italiaanse B&B van Hans. "Ik ben een stadsmens, maar ik kan ook goed gedijen op het platteland. Dan trek ik mijn designerkleding uit en dan loop ik in een spijkerbroek op mijn blote voeten."

"Ik hoop op de liefde. Overal zie je mensen. Ze houden elkaar vast. Ze kussen elkaar. Ze zijn samen. En dat wil ik ook. Ik wil samen grijs worden met iemand", droomt Sylvia hardop. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Desiree verbolgen om noodgedwongen vertrek uit B&B Vol Liefde

Tijd voor de ontmoeting tussen Hans en Sylvia. "Weer zo'n sophisticated lady tot in de puntjes verzorgd. Waarom vallen die op mij?" vraagt Hans zich bescheiden af. Daar weet Sylvia wel het antwoord op. "Charmante man met volgens mij een heel diepe inhoud."

Sylvia ervaart de bed & breakfast 'als een oase van rust'. Dan komt ze blijkbaar op het goeie moment binnen, want een dag eerder was het nog één en al hysterie met Desiree in het middelpunt. Maar zelfs Hans lijkt die drukte van vulkaanuitbarsting Desiree vergeten te zijn nu Sylvia zijn bed & breakfast binnen is gewandeld. "Deze vrouw straalt rust uit. Na tien minuten was het helemaal weg. Na tien minuten voelde ik me helemaal op mijn gemak. Hans, niet meer aan denken wat er gebeurd is. Er is weer een ander."

Hans en Sylvia genieten van een lekker bordje pasta. Maar dan snijdt Sylvia een pittig onderwerp aan. "Wat vond je van al die dames?" Hans blikt terug. "De tweede was te dominant. (...) Het werd steeds erger. En de eerste was zichzelf helemaal niet meer. De sfeer werd er niet leuker op."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans uit B&B Vol Liefde laat zich uit over kritiek op Desiree

Hans en Sylvia ploffen neer op de bank voor de open haard. "We gingen steeds dichterbij zitten. De schouders kwamen tegen elkaar aan. Er werd amper nog gesproken. Wat fijn dat je het in stille momenten leuk kan hebben met elkaar", merkt Hans naderhand op. 

De twee vinden elkaar in de liefde voor sigaren. "Dan kunnen we wel zoenen", roept Hans. "Net als met knoflook. Als we het allebei doen, maakt het niet uit." Hans merkt meteen dat zijn hartje sneller gaat kloppen van de Eindhovense dame. "Dit zit echt goed. Ik heb het niet laten merken. Maar ik dacht: dit is echt een interessante vrouw om verder te leren kennen."

Of het drie keer scheepsrecht is met Sylvia moet nog blijken. B&B Vol Liefde zie je elke werkdag bij RTL 4 en kijk je terug - én vooruit - op Videoland. 

Sylvia zorgt voor vonken bij Hans

02:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!