Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder presenteren Expeditie Robinson Beeld © Jasper Suyk

Nieuw seizoen Expeditie Robinson voortaan op maandag te zien

25 juli 2022 17:03

Vind jij het ook wel weer eens tijd dat een stelletje BN'ers zichzelf uithongert en ook nog eens loodzware proeven doorstaat? Dan kun je eind augustus je geluk niet op, want vanaf dan verschijnt een nieuw seizoen 'Expeditie Robinson'. En dit keer komen de nieuwe afleveringen op maandagavond op televisie.

De eerste aflevering van een nieuw seizoen Expeditie Robinson begint op maandag 29 augustus om 20.30 uur. Aanvankelijk zou het seizoen een dag eerder beginnen, maar vanwege de veranderende huizenmarkt komt het programma De Moeite Waard niet op tijd af en gaat dat uit het uitzendschema. Hierdoor wijzigt de startdatum van Expeditie Robinson.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Niels dolblij met Expeditie-winst: 'Het is gelukt'

Overigens is er sowieso een nieuw gezicht te zien in de nieuwe reeks. Rick Brandsteder neemt het presentatiestokje namelijk over van Kaj Gorgels, die vanwege een druk schema verstek moet laten gaan.

Op de andere dagen zijn op primetime de programma's Opvoeden Doe je Zo! (dinsdag), I Can See Your Voice (woensdag), Fout Maar Goud (donderdag), Holland's Got Talent (vrijdag), Lego Masters (zaterdag) en Weet Ik Veel (zondag) te zien.

Alle dagen, dus ook de zaterdag en zondag, worden afgesloten met een talkshow. Vanaf september is Jinek doordeweeks te zien en in het weekend Humberto.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

René van Meurs noemt deelname Expeditie Robinson 'een deceptie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!