Sylvia in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Sylvia flirt met B&B-gast van Hans: 'Teleurgesteld in haar gedrag'

26 juli 2022 21:42

In 'B&B Vol Liefde' leek het net zo goed te gaan tussen Hans en Sylvia. Hoewel zij liever in een boom klimt dan schoonmaakt, leek er een vonk over te springen. Maar wat blijkt: Sylvia heeft wel vaker een klik met een man. En dat valt Hans erg tegen.

"Ik vind alle mannen interessant, maar dat komt omdat ik heel erg amoureus ben"

De aflevering begon goed voor de naar liefde hunkerende Hans en Sylvia. Hij nam haar mee naar een speciale plek: een bomenkwekerij waar Sylvia helemaal los kon gaan op prachtige bomen van wel 180 jaar oud (met een prijskaartje van 11.000 euro). 

Tijdens de lunch begint Sylvia over haar adoratie voor Hans' ex Libera. "Ze heeft een hele lieve uitstraling, wist je dat?" Maar hij kent zijn ex maar al te goed: "Ze kan ook vals zijn, hoor." 

Sylvia probeert Hans mee te nemen in de astrale wereld, maar daar begint hij niet aan. "Ik heb een keer bij een helderziende aangeklopt. 'Wie is daar?' Ik zei: 'Nou, we kunnen wel weer weggaan. Als je dat al niet weet.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia in tranen door Libera in B&B Vol Liefde: 'Kreeg klap in m'n gezicht'

Hans zoekt de antwoorden des leven liever in zelfhulpboeken. Maar daar weet hij de belezen Sylvia niet voor te porren. "Dat is niks", zegt ze tegen hem. Later vertelt ze op camera dat er betere boeken bestaan. "Ik heb boeken gelezen van Gandhi, van Helena Blavatsky. Ik heb de bijbel bestudeerd, wist je dat? Dat zijn pas boeken met inhoud."

Bij het diner lijkt het stel dichter naar elkaar toe te groeien. Ze hebben de tijd van hun leven, maar dan komt 'Der Deutsche Italiener', aldus Sylvia over een gast van de B&B. En daar is ons Syl diep van onder de indruk. "Ik vind alle mannen interessant, maar dat komt omdat ik heel erg amoureus ben. Ik zie overal leuke mannen, maar dat komt omdat ik alleen ben. Als je al zolang vrijgezel bent dan worden alle mannen aantrekkelijk, zelfs naar homoseksuele mannen zit ik te knipogen", giechelt ze. "Soms date ik drie keer in de week. Ik heb heel veel ervaring in datingland."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kookpunt Hans bereikt na augurkenrel in B&B Vol Liefde: 'Ik word niet verliefd op je'

Terwijl Sylvia met de mannelijke gast flirt, vindt Hans het allemaal maar niks wat hij onder zijn dak moet aanschouwen. "Om eerlijk te zijn is het me erg tegengevallen. Ik was erg teleurgesteld in haar gedrag. Meteen over haar vertellen en laten zien hoe goed ze Duits sprak. Opeens zie ik Sylvia naar me kijken van: wat moet die kelner hier? Toen ben ik maar weggelopen." Ai, en dat terwijl de dag zo positief begon. 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag bij RTL 4. Je kijkt het datingprogramma terug - en vooruit - op Videoland. 

Sylvia flirt liever met de gasten van Hans

02:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!