Hans B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Hunk Hans uit B&B Vol liefde deelt kiekje uit de oude doos

31 juli 2022 12:18

Terwijl de voice-over het in de eerste 'B&B Vol liefde'-aflevering heeft over 'hunkerende Hans' uit Italië, willen wij het graag hebben over Hunk Hans uit Frankrijk. De 59-jarige deelnemer van het datingprogramma deelt een foto uit de oude doos waardoor je meteen begrijpt waarom vrouwen zich en masse aanmelden.

Nu is het een rocker die richting de pensioengerechtigde leeftijd gaat, maar jaren terug zag Hans eruit als een ware hartenbreker. Op Facebook deelt de eigenaar van Du Passe Temps een foto van een paar decennia geleden met de tekst 'Ik een tijdje geleden'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Petra uit B&B Vol liefde was al eens op tv te zien

Momenteel geniet heel Nederland mee van het liefdesavontuur van de ietwat eigenwijze B&B-eigenaar. In 2002 vertrok hij naar Frankrijk om zijn droom na te jagen: het openen van een eigen bed & breakfast met manege. Hij streek neer in het rustige dorp Dégagnac, op zo'n zes uur rijden van Parijs. Er is alleen één probleem, want een vlotte dame is daar in geen velden of wegen te bekennen en Hans droomt stiekem toch van een leuke vrouw aan zijn zijde. 

Of het hem via het programma lukt om zijn hart te verliezen aan een vrouw, blijft voorlopig de vraag. Vooralsnog heeft Hans het erg gezellig met zijn eerste logee, Petra:

B&B Vol liefde wordt op werkdagen om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Je kunt de afleveringen ook alvast vooruitkijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!