Frank Evenblij en Simon Zijleman Beeld © ANP

Simon Zijlemans en Frank Evenblij blazen talkshow VTBL nieuw leven in

28 juli 2022 17:05

Het voetbalpraatprogramma 'VTBL' keert terug bij RTL 7. Producent Blue Circle maakte donderdag bekend dat de talkshow vanaf 8 augustus tweemaal per week op maandag en vrijdag te zien is bij de zender. De presentatie is in handen van Frank Evenblij (43) en Simon Zijlemans (38), die het programma ieder een avond voor hun rekening zullen nemen.

Als vaste analisten zullen Theo Janssen, Jan Boskamp, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, Aad de Mos en Ron Vlaar bij het programma aanschuiven. Daarnaast schuiven er elke aflevering wisselende gasten aan.

VTBL was eerder in 2019 te zien, toen met Humberto Tan aan het roer. Het programma werd na zo'n zes maanden weer van de buis gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers. Afgelopen juni werd al bekend dat RTL werkte aan een nieuw praatprogramma over voetbal. In de uitzendingen zijn onder meer beelden te zien van de Champions League, waarvan RTL in augustus 2021 de uitzendrechten verwierf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto Tan houdt lipjes stijf op elkaar over affaire met Dionne Stax in Zomergasten

Met VTBL gaat RTL 7 de rechtstreekse concurrentie aan met Veronica, dat woensdag onthulde ook met een nieuwe voetbaltalkshow te komen. Het nog naamloze programma begint op 15 augustus en staat onder leiding van Wilfred Genee. Het wordt net als VTBL elke maandag en vrijdag uitgezonden. Vaste gasten zijn daar Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wilfred Genee presenteert nieuwe voetbaltalkshow

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!