Tjerk Beeld © RTL

Tjerk uit B&B Vol liefde zocht eerder al eens een vriendin op tv

2 augustus 2022 09:50

Tjerk (71), de nieuwe logé van Ted (67) in 'B&B Vol liefde', heeft niet alleen een vlotte babbel, maar ook een oogje op de camera. Het is namelijk niet de eerste keer dat de pensionaris op televisie de liefde zoekt. Dat deed hij eerder al in 'Hotel Romantiek'.

"Ik ben geen persoon om alleen te zijn"

In dat programma liet de KRO-NCRV twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig die de liefde zochten afreizen naar Zwitserland. De destijds 66-jarige Tjerk was één van hen. Daar ondernam hij spannende activiteiten, voerde hij opdrachten uit en bracht hij zijn vrije tijd met de dames door om hen beter te leren kennen. 

Nu hoef je de aflevering niet terug te kijken om te weten dat er geen langdurige relatie uit voort is gekomen. Tjerk is namelijk door Ted uitgekozen om te komen logeren in haar B&B op Madeira in de hoop dat er een romantische klik tussen de twee ontstaat tijdens intieme Têd-à-têtes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Piet uit B&B Vol Liefde klapt uit de school: 'Ik denk dat Ted haar B&B wil promoten'

Tjerk deed op maandag zijn intrede in de B&B én het programma. Hij hoopt bij de opgewekte en zorgzame Ted de liefde te vinden. Zij heeft al op meerdere plekken op de wereld gewoond, maar geniet nu op het bloemeneiland Madeira. Ze gaat er graag op uit, heeft een groot netwerk aan vriendinnen en ze verschijnt overal met een lach op haar gezicht. Toch schuilt er achter die lach ook een hoop verdriet. Ze heeft kort na elkaar van twee mannen afscheid moeten nemen. "Helaas zijn twee Nederlandse mannen in mijn leven overleden. Binnen tien jaar, één aan een aneurysma en de ander aan verschrikkelijke darmkanker."

Ted is op zoek naar een actieve man die haar genegenheid, geborgenheid en liefde kan bieden en met wie ze samen van het leven kan genieten. "Ik ben geen persoon om alleen te zijn. Ik heb liever een gezellig iemand om me heen. Dus ik probeer er nog een keer voor te gaan." Of Tjerk die man voor haar is, moet nog blijken. Eén ding scheelt voor hem: met concurrentie heeft hij voorlopig niet te maken. Ted heeft namelijk haar twee eerste logés al vakkundig op het eerste vliegtuig naar huis gezet. Zo is er geen liefde ontstaan tussen haar en Piet:

Er is geen liefde tussen Ted en Piet

02:24
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ted uit B&B Vol Liefde heeft roerig leven achter de rug

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!