Jacob in De Ware Jacob Beeld © De Ware Jacob/Videoland

Jacob uit B&B Vol Liefde weer single: 'Jij geeft mij geen vrede'

29 juli 2022 14:11

De ruzie tussen Carla en Jacob over het apart houden van Carla's hond bereikt een hoogtepunt, waardoor de relatie onder hoogspanning komt te staan. De B&B-eigenaar maakt in een nieuwe aflevering van 'De Ware Jacob', die nu te zien is bij Videoland, dan ook een lastige keuze.

Dit artikel bevat spoilers over de nieuwe aflevering van De Ware Jacob.

"Er is geen toekomst voor ons, dat betekent dat het uit is"

In een nieuwe aflevering van De Ware Jacob gaan we door waar de vorige is geëindigd. Omdat Carla weigert hond Bric apart te houden van de B&B-gasten, loopt de spanning tussen Jacob en Carla steeds hoger op. Het is inmiddels al laat op de avond en door de eindeloze discussie hebben de drie gasten nog steeds niets te eten gekregen. Volgens Jacob eet Bric normaal namelijk nooit mee en is Carla de avond aan het verpesten.

Hulp Mariana zal het allemaal worst wezen. Zij vindt het belangrijker of haar eten vandaag nog gegeten gaat worden. "Ik heb eten bereid voor acht uur en dat staat te verpieteren", wijst ze hem terecht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vieze onderbroeken en hondendrama zorgen voor ruzie tussen Jacob en vriendin

Terwijl Jacob en zijn gasten aan tafel gaan, zit Carla afgezonderd in haar slaapkamer te huilen. En dat terwijl ze zich nog extra leuk voor hem had aangekleed en een kort rokje en hoge laarzen had aangetrokken. "Ik denk dat Jacob de dame in kwestie leuk vindt en denkt: even kijken hoe het met haar gaat", lucht ze haar hart voor de camera. "En dan is onze dierenliefhebber ineens voor deze hond. Dan denk ik: ik heb een relatie met jou. Volgens mij hoort mijn hond daar dan bij."

Jacob geeft tips aan nieuwe B&B Vol Liefde-sterren: 'Ervaring maakt master'

04:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ab ging de fout in bij Ted in B&B Vol liefde: 'Dat verweet ze me helaas'

De volgende ochtend zit het Carla nog steeds hoog. "Dat verdien ik niet, na alles wat ik voor jou gedaan heb", huilt ze voor de camera van het programma. Ze besluit Jacob dan ook te confronteren met de hoog opgelopen ruzie. Maar in plaats van het uit te praten, verrast Jacob haar door aan te geven het niet meer te zien zitten. "Jij geeft mij geen vrede en ik geef jou geen vrede", deelt hij mee. "De point is dat ik me niet meer gelukkig voel in mijn huis met jou bij mij. Ik voel me niet meer op m’n gemak en jij ontneemt me mijn energie. (…) Er is geen toekomst voor ons, dat betekent dat het uit is."

De Ware Jacob is elke vrijdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!