Libera en Sylvia Beeld © B&B Vol Liefde/Videoland

Libera is op oorlogspad en trekt Sylvia uit de boom in B&B Vol Liefde

29 juli 2022 21:42

In 'B&B Vol Liefde' is er opnieuw een bitchfight geweest in de bed and breakfast van Hans. Libera, de ex van Hans, heeft vernomen dat Sylvia niet tevreden is over haar schoonmaakkunsten. En daar is de Italiaanse not amused over.

"Ze lag als een luipaard in de boom. Een lui paard"

Het is een prachtige, zonnige dag in Pistoia. Terwijl Sylvia tot tranen geroerd aan het mediteren is - de astrale wereld heeft natuurlijk ook zijn verdrietige kanten - is Hans aan het grasmaaien. Als de verbinding tussen de natuur, het bovennatuurlijke en Sylvia flink verstoord raakt door Hans zijn grasmaaier, komt ze tot een ontdekking. "Hans heeft een bepaald gevoelsniveau. Dat van mij zit hier. Dat van Hans zit, ten opzichte van mij, hier. Maar voor z'n gevoel zit hij hoger dan mij", vertelt ze met handgebaren.

Dat Hans zijn gevoel voor Sylvia inderdaad op een ander niveau zit, blijkt wel weer. "Vanmorgen heb ik weer de bevestiging gehad en ik ben zo blij, ondanks een kleine teleurstelling, dat een persoon weer zo tegen kan vallen." Hij is voornamelijk opgelucht dat hij zijn hart nog niet open had gesteld voor Sylvia. "Zij mediteert met wierook en ik mediteer met benzinerook. Heerlijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia flirt met B&B-gast van Hans: 'Teleurgesteld in haar gedrag'

Hans voelt zich niks waard ten opzichte van de chique Sylvia. "Als iemand zich een dubbeltje noemt, wil dat zeggen dat iemand een minderwaardigheidscomplex heeft. Ik denk dat ik hem constant bevestiging moet geven dat ik hem leuk vind. Sommige mannen hebben dat niet nodig", weet ze.

Sylvia besluit haar energie te steken in haar bovennatuurlijke band met Libera en voorziet haar van een manicure. "Jij bent een heel lieve vrouw", vertelt ze aan de Italiaanse terwijl ze haar nagels volstouwt met glittersteentjes. 

Na het harde werken aan de nagels van Libera, trekt Sylvia zich terug in - waar kan het ook anders - een boom. Terwijl ze languit in haar panteroutfit ligt, wordt er binnen over haar gepraat. Achter de rug van Libera om heeft Sylvia bij Hans geklaagd over de vieze toiletten in de gastenkamers die haar nieuwe bff onderhoudt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia in tranen door Libera in B&B Vol Liefde: 'Kreeg klap in m'n gezicht'

"Achterbaks", noemt Libera het en ze gaat op oorlogspad. Ze trekt de in luipaardprint gehulde Sylvia uit de boom om te vragen wat ze precies heeft gezegd over de wc's en neemt haar mee naar de gastenkamer. 

Sylvia laat zien dat er allemaal vlekken zitten. Hoewel Libera nog zegt dat het een oud toilet is, laat Sylvia zien hoe ze dit moet aanpakken. Met een spons en een doekje duikt ze de wc in en boent ze tot ver in het heilige water. Ondertussen is de liefde vanuit Libera voor Sylvia wel bekoeld en ze noemt haar een 'snob'. Ook Hans is er nu wel klaar mee. "Ze lag als een luipaard in de boom. Een lui paard", vertelt hij woest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans vergeet Desiree en Hayriye snel door komst Sylvia in B&B Vol Liefde

Hans gaat nog even door over de wc-gate, terwijl het voor Sylvia wel opgelost is. "Als je overal een probleem van maakt... Ik zou zeggen: kijk naar de lucht. Zie de blauwe hemel. Wees vrolijk. (...) Hans is best wel een boer. Sorry", vertelt ze op camera. Ze geeft hem de tip mee om rustiger te zijn. 

Hans en Libera maken een lekkere maaltijd klaar voor zichzelf en de gasten. Maar gevoelsmens Sylvia heeft geen gevoel voor timing. Ze wil het namelijk over een andere boeg gooien. "Ik zie dat je alles al mooi gedekt hebt, maar ik wil voorstellen om ergens een hapje te eten met je", zegt ze tegen Hans. Maar dat is nu echt te laat aangezien het eten in de B&B al klaar is. "Ik wilde met hem uit eten, om het netter af te ronden. Het werkt niet. Hans en ik zijn no match."

Hans heeft de handdoek ook al in de ring gegooid. "Ik heb alleen maar liefde nodig. Iemand die een arm om m'n schouder slaat. Er wordt niet naar mijn gevoel gevraagd." En zo is er wéér een liefdeskandidaat die met lege handen naar huis gaat vanuit Pistoia. 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 en op Videoland kijk je de datingshow terug én vooruit. 

Libera op oorlogspad: Sylvia bekritiseerde haar schoonmaakkunsten

02:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!