Patrizia en Irene in 'Over Mijn Lijk' Beeld © BNNVARA/NPO

Moeder Patrizia van Irene uit Over Mijn Lijk overleden aan kanker

29 juli 2022 17:38

Verdrietig nieuws van het team van 'Over Mijn Lijk'. Via Instagram laten ze deze vrijdag weten dat 'Team Terminaal' niet meer bestaat. Patrizia, de moeder van OML'er Irene, is op 2 juli 2022 overleden.

"Een fantastisch mens om een paar uur mee te praten en hangen"

'Team Terminaal bestaat niet meer. We zullen je missen', deelt het programma bij een foto van Patrizia op Instagram. 'Een fantastisch mens om een paar uur mee te praten en hangen. Rust zacht, Patrizia', neemt ook presentator Tim Hofman afscheid op zijn Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman zoekt 'jonge terminale helden' voor Over Mijn Lijk

In het afgelopen seizoen maakten we kennis met Irene en haar moeder Patrizia, die beiden borstkanker hadden. Bij Patrizia kwam de kanker na tien jaar terug met uitzaaiingen in haar lever. Bij Irene kwam de kanker op een andere plek terug en werden er vijf hersentumoren ontdekt.

Moeder en dochter - door hun familie omgedoopt tot 'Team Terminaal' - bezochten in Over Mijn Lijk eerder al de plek waar ze begraven wilden worden. Dat was naast Irenes vader, die kwam te overlijden na twee hersenbloedingen. Patrizia vertelde in de desbetreffende aflevering het 'heel mooi en bijzonder' te vinden dat zij samen met haar dochter hun graf kan uitkiezen, maar het 'onvoorstelbaar' te vinden dat een gezin van oorspronkelijk vijf mensen wordt teruggebracht tot twee. Patrizia laat haar dochters Irene, Chiara en Julia achter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman 'proost' op Kiki uit Over Mijn Lijk: 'Zijn er weinig zo dapper'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!