Beeld © Married at First Sight, RTL

Eerste afleveringen van extra seizoen MAFS ook op tv te zien

01 augustus 2022 17:25

Leuk nieuws voor fans van 'Married At First Sight' die (nog) geen Videoland hebben: 'Married At First Sight: Match or Mistake' zal niet alleen via de streamingdienst, maar deels ook op tv te zien zijn.

'Married At First Sight: Match or Mistake is vanaf 22 augustus iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. De eerste drie afleveringen zijn maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus ook bij RTL 4 te zien', zo maakt RTL bekend. RTL 4-kijkers krijgen dus drie afleveringen cadeau. Wie de huwelijksperikelen daarna willen volgen, zal moeten overschakelen naar Videoland.

Married At First Sight: Match or Mistake is een extra seizoen van de bekende MAFS-realityserie. Wie de Australische en Britse MAFS heeft gezien, kent het concept al. In deze special speelt de groepsdynamiek een heel belangrijke rol.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

MAFS-echtpaar Sonny en Dylan ondergaat relatietest op de camping

Na de trouwceremonies gaan alle koppels naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis, zonder dat ze dit weten. Vervolgens trekt de groep deze reis met elkaar op, wat voor hechte vriendschappen, maar ook lastige situaties kan zorgen. Eenmaal terug in Nederland is de samenwoonfase. En ook dan blijft de hele groep bij elkaar, want ze komen tijdelijk in hetzelfde appartementencomplex te wonen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arjan na deelname MAFS bespuugd op straat: 'Ik baal van de haat'

De gezamenlijke opdrachten, diners, activiteiten en heftige gesprekken die volgen, maken veel emoties los. En tijdens de stay or leave-ceremonies moeten de koppels in het bijzijn van de andere setjes aangeven of ze willen doorgaan met elkaar of de handdoek in de ring gooien. Maar dan moeten beide partners leave aangeven. Bij de final vows moet het koppel de knoop doorhakken: blijven ze getrouwd, of willen ze scheiden? 

De eerste teaser van Married At First Sight: Match or Mistake belooft in elk geval al genoeg drama: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!