Fé en Lennart uit Love Island Beeld © RTL/Videoland

Welke Love Island-koppels zijn elkaar trouw gebleven na Casa Amor?

02 augustus 2022 11:05

De dagen in Casa Amor zitten er op. Sommige Islanders hebben een nieuwe klik gevonden in de 'Love Island'-villa en de anderen besluiten trouw te blijven aan hun partner. Wie dat zijn, zie je hieronder.

"Ik vind het heel jammer dat ik haar moet teleurstellen en misschien ook kwetsen"

Mara bijt het spits af. Zij was hiervoor gekoppeld aan Marvin. Ondanks dat ze zelf besluit trouw te blijven aan hem, heeft hij een andere keuze gemaakt. Marvin is namelijk gevallen voor oud-deelnemer Lio. Volgens hem heeft zijn beslissing niks te maken met Mara als persoon. "Ik vind je echt een heel sympathieke en leuke dame. Maar ik moet eerlijk zijn tegenover mezelf. Als ik naar Lio kijk, word ik een beetje zenuwachtig. Als ik 's morgens naast haar wakker word, wil ik eigenlijk niet opstaan." Omdat hij nog nooit zoiets eerder heeft gevoeld voor een vrouw staat Marvin 'honderd procent' achter zijn beslissing. Mara is 'sprakeloos' en heeft weinig toe te voegen aan het gesprek nadat Marvin heeft toegegeven te zijn gevallen voor een andere vrouw. Omdat Marvin is gekoppeld met Lio blijft Mara als single achter in de villa. 

Lio en Marvin uit Love Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Casa Amor is terug bij Love Island, maar met een twist

Dan is het de beurt aan Fé. Hoewel het nog maar de vraag is of Lennert na zijn Casa Amor-avontuur trouw is gebleven aan haar, lijkt ze zelf geen twijfels te hebben. "Hij weet wat hij hier heeft zitten." Daarom kan ze niet wachten tot hij zijn keuze onthult en 'naast haar komt zitten'. Zoals verwacht heeft Lennert zich niet laten verleiden door de bombshells in de andere villa. Ondanks dat hij toegeeft zich opengesteld te hebben aan de andere dames, kon niemand tippen aan zijn Fé. 

Lennert en Fé uit Love Island

Ook Sunita is haar hart aan iemand anders verloren. Ondanks dat zij en Merijn een sterk koppel vormden, lijkt ze toch een sterkere connectie te hebben met oud-winnaar Mert. Volgens Sunita is er een logische verklaring voor deze herkoppeling: "Ik had verwacht dat ik hem heel erg zou missen, maar dat gevoel had ik niet. Dat is voor mij al een duidelijk teken." Met haar keuze voor Mert maakt deze oud-deelnemer officieel een comeback in de villa. Merijn zet zijn avontuur in Love Island voorlopig single voort. Ook geeft hij aan 'dubbele gevoelens' te hebben overgehouden aan de keuze van Sunita. Volgens hem ging het voor Casa Amor 'steeds beter' tussen hen. "Daarom ben ik nogal in shock." 

Sunita en Mert uit Love Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tranen vloeien rijkelijk in Love Island: vier deelnemers tegelijk weg

Yousri en Jotti zaten voor Casa Amor al in een vriendschapskoppel. Om die reden is het geen verrassing dat ze heeft gekozen om te herkoppelen. Dit doet het ex-liefje van Wesley Sneijder met de Nederlandse Cas. Jotti legt uit dat Cas meteen haar aandacht trok. "Dat heb ik nog niet gehad in dit avontuur." 

Ook Yousri heeft een klik gevonden tijdens zijn verblijf in de andere villa. Oud-deelnemer Raphaella maakt haar intrede samen met Yousri. Toch lijkt ook hier sprake te zijn van een vriendschappelijke klik. "Ik gun Raphaella een kans op de liefde", vertelt Yousri. "Voor de rest zit er niemand in casa die ik beter zou willen leren kennen." 

Jotti en Cas uit Love Island
Yousri en Raphaella uit Love Island

Als laatste is het de beurt aan Amandine. Zij en Jules groeiden steeds meer naar elkaar toe. Tijdens Casa Amor kwam Amendine er dan ook achter dat ze meer gevoelens voor hem heeft dan gedacht. Ook met de bombshells voelde Amandine geen klik, dus voor haar was het duidelijk dat ze trouw zou blijven aan Jules. Andersom zat het helaas anders, want hij heeft wel een connectie weten op te bouwen in de andere villa. Om die reden besluit hij oud-deelnemer Lisa mee terug te nemen. "De gesprekken die ik met haar had, waren heel sterk." Toch vindt hij het jammer dat hij Amendina moet teleurstellen en 'misschien ook kwetsen': "Het is een topdame." Ook Amandine blijft door Jules' keuze single. 

Jules en Lisa uit Love Island

De personen die als single zijn achtergebleven na de herkoppeling, riskeren om gedumpt te worden uit de villa. Dit geldt ook voor de bombshells. De Islanders mogen stemmen welke twee singles ze willen redden. Ze besluiten om Merijn en Amandine te redden. De kijker had ook een stem, want zij mochten bepalen welke Allstar toch nog een kans verdient om in de villa te blijven. Oud-deelnemer Imen wist de meeste stemmen voor zich te winnen en kan om die reden haar klik met Merijn verder ontdekken. Alle anderen moeten per direct de Love Island-villa verlaten.

Merijn en Imen uit Love Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!