Simone, Martijn en Marian in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

B&B Vol Liefde-kijkers gruwelen van Martijn: 'Is polygamie legaal?'

2 augustus 2022 21:57

In 'B&B Vol Liefde' heeft Martijn de kijkers flink laten gruwelen. Op een date met Simone én Marian hield hij beide vrouwen onophoudelijk tegelijkertijd vast.

"Ik geniet hier wel van"

Eerder op de dag heeft Martijn nog een jiujitsu-date met alleen Simone. Het aanraken bevalt de liefdeskandidaat wel. "Een beetje stoeien en een beetje gek doen is hartstikke leuk. Zo leer je elkaar op een andere manier kennen", vertelt Simone onomwonden. 

Op hetzelfde moment is Marian de B&B aan het onderhouden met Martijns moeder. Even later zit ze zelfs buiten de deur te lunchen met Martijns beide ouders. "Ik hoop dat wij binnenkort ook samen op date gaan", zegt Marian. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn en moeder showen dansmoves aan B&B Vol liefde-logés

Met samen bedoelde ze waarschijnlijk niet mét Simone erbij, maar dat is wel wat er op de planning staat in de avond. Martijn neemt beide dames mee naar een beachclub. Arm in arm lopen ze met z'n drieën het terrein op. Martijn vindt het allemaal wel best. "Ik zag iedereen kijken van: wat doet hij nou? Maar ik dacht: boeien, laat maar. Dit zijn twee hele mooie vrouwen, daar mag ik best mee binnenkomen."

"Hoe voelde dat aan komen lopen met twee dames aan je arm?" vraagt Marian aan Martijn. "Echt heerlijk. Ik moest eraan wennen. Iedereen kijkt er ook naar. Maar nee, heerlijk." 

De dames zijn heel enthousiast over Martijn. Ze zien zichzelf al helemaal settelen onder de Portugese zon. "Ik geniet hier wel van", zegt Simone. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn geconfronteerd met egocentrisch gedrag in B&B Vol Liefde: 'Je praat alleen over jezelf'

Zodra de zon onder is, pakt Martijn zijn dames weer vast. Maar nu zitten ze met z'n drieën naast elkaar en slaat Martijn zijn handen om de heupen van de dames. "Ik vind dit niet verkeerd", zegt hij. Nadat hij zijn vrouwen loslaat, zoeken ze de dansvloer op waar ze de vrijgelaten heupjes lekker losgooien. 

Hoewel Martijn genoot van het vastpakken van Simone en Marian, voelden de kijkers hun avondeten omhoog komen. 'Zoekgeschiedenis van Martijn: Is polygamie legaal in Portugal?', schrijft iemand. En een ander zegt: 'Martijn eerste bigamist bij B&B Vol Liefde.' 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 en op Videoland kun je het datingprogramma terug- én vooruitkijken.

Martijn heeft zijn handen vol aan Simone én Marian

01:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!