Beeld © RTL

Natasja zet vroege vogel Menno buiten in B&B Vol Liefde: 'Hier is een tent'

3 augustus 2022 21:45

In de Franse bed and breakfast van Natasja, die meedoet aan 'B&B Vol Liefde', slapen haar twee gasten Jos en Menno op dezelfde kamer. Maar omdat Menno een wel érg vroeg vogeltje is, heeft Jos aangegeven dat hij dat niet prettig vindt. En Natasja, die smoor op Jos (niet de kip) lijkt te zijn, laat zich dat geen twee keer vertellen. Zij pakt direct een tent waar Menno in kan gaan liggen.

"Dit is een mogelijkheid om lekker zijn ding te kunnen doen"

En dus staan Natasja en Menno even later samen een tent op te zetten. Gelukkig voor Menno ziet het grasveld er bij Natasja thuis wat beter uit dan bij druktemaker Richard in Portugal. De vrolijkerd van beroep lijkt het ook geen seconde erg te vinden dat hij gedegradeerd wordt naar een tent. Sterker nog, hij lijkt het leuk te vinden.

Natasja verzacht de boel dan een beetje door te zeggen dat ze ook 'enorm' van kamperen houdt. "Ik hou van luxe, maar ik hou ook van back to basic." Toch mist ze Jos een beetje bij het opzetten van de tent. "Jos vindt dit ook heel leuk", zegt ze. Dan roept Menno zijn concurrent. "Kom je ook?" Die antwoordt dan: "Ik kom eraan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Menno door het dolle heen bij het zien van Natasja

En hoewel Menno in principe Natasja's bed and breakfast wordt uitgebonjourd, pakt hij het positief op door de gesprekken die hij met haar heeft. "Ik vind de aansluiting, vooral met hetgeen ons in het verleden heeft beziggehouden, zij kampeerde ook vaak. Dat heb ik ook gedaan. Dat stukje herkenning is ontzettend leuk. Dat geeft mij in ieder geval het gevoel dat we dichter bij elkaar kunnen komen."

Jos blijkt de lachende derde. "Menno is 's ochtends vroeg uit bed. Dit is een mogelijkheid om lekker zijn ding te kunnen doen, zonder dat iemand daar verder last van heeft."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Lachebekje Menno hoopt Natasja te veroveren in B&B Vol liefde

Menno door het dolle heen bij het zien van Natasja

01:56

B&B Vol Liefde zie je iedere werkdag om 20.30 uur op RTL 4. De aflevering terug én vooruit kijken kan bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!