Bryan Cranston en Aaron Paul in Better Call Saul Beeld © Better Call Saul/AMC

Better Call Saul-kijkers lyrisch over Jesse en Walter: 'Maakt mijn dag'

3 augustus 2022 16:29

Het laatste seizoen van 'Better Call Saul' is niets meer en niets minder dan episch. Helemaal nu Walter en Jesse hun opwachting maken in de nieuwste aflevering van deze spin-off van 'Breaking Bad'.

Peter Gould, medebedenker van beide series, bevestigde afgelopen april dat Breaking Bad-hoofdrolspelers Bryan Cranston en Aaron Paul te zien zijn in het laatste seizoen van Better Call Saul. Dat de mannen 'pas' in de elfde aflevering te zien zijn, hield hij destijds geheim. Hoofdrolspeler Bob Odenkirk vertelde eerder al aan Variety dat hij vindt dat er in de zesde reeks, die vanaf 18 april te zien is, meer dan ooit een link is met Breaking Bad. "En ik denk dat het verrassend en cool gaat zijn."

Fans van de series kunnen hun geluk niet op met de Breaking Bad-acteurs die hun opwachting maken in de aflevering die toepasselijk 'Breaking Bad' heet. Hoewel er ook wat kritische kijkers niet blij zijn dat de nu 42-jarige Aaron opnieuw tiener Jesse belichaamt:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers Better Call Saul beschuldigd van laster, kleinering en schadelijke onwaarheden

Breaking Bad was van 2008 tot en met 2013 te zien en vertelt over de terminaal zieke scheikundeleraar Walter White die met zijn oud-leerling Jesse Pinkman crystal meth gaat maken en verkopen om zijn gezin meer geld te kunnen nalaten. Better Call Saul is sinds 2015 te zien en gaat over de louche advocaat Jimmy McGill.

Better Call Saul en Breaking Bad zijn in Nederland te streamen op Netflix. Er worden in augustus nog twee afleveringen van Better Call Saul uitgezonden voordat de serie definitief stopt. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Opnames van het laatste seizoen Better Call Saul afgerond

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!