Ncuti Gatwa Sex Education Beeld © ANP

Ncuti Gatwa blijft ondanks Doctor Who-hoofdrol in Sex Education

04 augustus 2022 10:33

Fans van Netflix-hit 'Sex Education' kunnen opgelucht ademhalen. Ncuti Gatwa (29), die de rol van Eric speelt in de populaire serie, keert terug voor het vierde seizoen. Het was nog even onzeker of de acteur zou terugkeren, aangezien eerder dit jaar bekend werd dat hij de hoofdrol gaat spelen in de Britse sciencefictionserie 'Doctor Who'.

De opnames voor het vierde seizoen van Sex Education beginnen naar verwachting in het najaar. De serie gaat over het leven van de puberjongen Otis (Asa Butterfield) en zijn moeder (Gillian Anderson), die sekstherapeut is. Ook Jason Isaacs, Dua Saleh en Indra Ove zijn te zien in de reeks. De serie kreeg talrijke lovende kritieken en Ncuti won voor zijn rol een Gouden Roos, een van de belangrijkste Europese televisieprijzen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sex Education-ster Ncuti Gatwa scoort hoofdrol in Doctor Who

Er is nog niet veel duidelijk over het nieuwe seizoen. Wel is bekend dat verschillende personages niet meer zullen terugkeren. Onder anderen Simone Ashley (Olivia), Tanya Reynolds (Lily), Patricia Allison (Ola) en Rakhee Thakrar (Emily) hebben bevestigd dat ze niet te zien zijn in het vierde seizoen.

Ter ere van het laatste seizoen van Sex Education sprak entertainmentdeskundige Eric de Munck met Ncuti en zijn tegenspeler Asa Butterfield:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sex Education-acteurs keken naar seksende slakken ter voorbereiding op serie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!