B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Harmjan krijgt verbale billenkoek van Astrid in B&B Vol Liefde

4 augustus 2022 21:31

In de bed & breakfast van Astrid in Oostenrijk hangt er een gespannen sfeer. In de nieuwe aflevering van 'B&B Vol Liefde' horen we Harmjan namelijk tegen nieuwkomer Ruud zeggen dat er 'iets meer' is gebeurd tussen hem en de B&B-eigenaresse. En daar is zij niet van gecharmeerd.

"Dit is geen spelletje. Dit heeft met gevoel te maken"

"Deze ochtend voel ik me gespannen. Ik heb waardeloos geslapen, want er zijn dingen gebeurd die oneerlijk zijn. Als ik ergens niet tegen kan is het oneerlijkheid", zegt Astrid. Harmjan heeft aan haar opgebiecht dat hij aan Ruud heeft verteld dat ze gezoend zouden hebben. Daar is Astrid niet blij mee. "Want dat is niet wat er is gebeurd."

De alom bekende grens van Astrid is wederom overschreden. "Dit is geen spelletje. Dit heeft met gevoel te maken. Dat is never nooit een spelletje. Daar is duidelijk voor mij een grens overschreden door iets mooier en groter te maken. Schei toch uit."

Harmjan blikt berouwvol terug op zijn haantjesgedrag. "Dat is superstom van mij. Ik heb de boel aangedikt. Is dat geweest om Ruud af te schrikken? Ik heb geen idee. Het vloog eruit." Astrid en Harmjan trokken dichter naar elkaar toe, maar dat heeft hij nu zelf verpest. Astrid houdt niet van die stoere mannenpraatjes. "Ik weet niet of hij die schade kan herstellen. Die deur is gewoon weer dicht, het kiertje is weer minder groot", vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Breekt deze man eindelijk Astrids muurtje af in B&B Vol Liefde?

Astrid neemt Harmjan apart om hem hierover te spreken. "Ik denk dat wij van een en dezelfde situatie een ander perceptie hebben. Vorige week hebben wij een goed gesprek gehad. Na dat gesprek heb je mij een omhelzing gegeven. En heb je mij een kusje gegeven. Voor mij was dat het. Maar nu komt het over dat we hebben staan zoenen, wat niet het geval was", begint ze het gesprek.

"Het was ook niet de bedoeling om op die manier het uit te leggen aan anderen. Ik ben daarin te ver gegaan", zegt Harmjan schuldbewust tegen zijn crush. "Je gaat te snel soms", deelt Astrid hem mee. "Je gaat gewoon te snel." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid uit B&B Vol Liefde bijt van zich af na online haat: 'Dit gaat héél ver'

Harmjan kan niets doen dan zich verontschuldigen. "Sorry." Astrid besluit het achter zich te laten en verlost hem uit zijn lijden: "Het is oké."

Met Ruud gaat het een stuk soepeler. Ze kan erg om hem lachen en hij voorziet haar van tegengas waar nodig. Hij vindt haar een sterke en mooie vrouw en weet hoe hij met haar om moet gaan. 

Of de liefde tussen Astrid en Ruud of Harmjan weer opbloeit, zie je op werkdagen om 20.30 uur bij RTL 4. Ook kun je het realityprogramma terug- en vooruitkijken op Videoland. 

Harmjan gaat grens Astrid over: 'Je gaat gewoon te snel'

03:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!