Raphaëlla en Amandine Beeld © Tom Cornelissen

Amandine van Love Island verbreekt vriendschap met Raphaëlla na 'smerige actie'

04 augustus 2022 15:52

Nadat eerder al haar ex Mattheüs geen goed woord voor haar over had, heeft ook Amandine inmiddels gereageerd op de 'smerige actie' van Raphaëlla. Hoewel de twee voor hun deelname aan 'Love Island' goede vriendinnen waren, is die vriendschap inmiddels bekoeld.

"Dit is zeker niet iets wat je bij vrienden doet, dus ik trek voor mezelf ook de lijn hier"

Casa Amor bracht dit seizoen meer met zich mee dan enkel wat extra drama. Het spelelement kreeg een extra twist doordat er geen nieuwe singles, maar voormalig Islanders een tweede kans kregen. Eén van hen was de 23-jarige Raphaëlla. De voormalig Islander beleefde een ware rollercoaster van emoties tijdens haar vorige deelname aan Love Island. In de villa viel ze als een blok voor krullenbol Mattheüs, maar toen bombshell Jaimy hem wegkaapte hield Raffie de eer aan zichzelf en verliet ze de villa met een gebroken hart. Onlangs deed ze echter zelf précies hetzelfde tijdens Casa Amor.

De realityster liet in eerste instantie haar oog vallen op Jules, maar kwam uiteindelijk in een vrienschapkoppel met Yousri terug de villa in. Hoewel ze haar connectie met Jules in Casa Amor niet verder wilden onderzoeken vanwege haar vriendschap met Amandine (met wie Jules toen nog een koppel vormde), besloot ze in de villa - voor de neus van Amandine - alsnog een poging te wagen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattheüs van Love Island doet heftige uitspraak: 'Raphaëlla doet alleen mee voor de fame'

Inmiddels is Amandine weer thuis nadat ze vrijwillig besloot de Love Island-villa te verlaten en heeft ze niet alleen haar telefoon terug, maar ook alle afleveringen gezien. Via Instagram Stories blikt ze terug op haar deelname én de actie van haar zogenaamde 'vriendin'. Ze schrijft: 'Wat Raphaëlla betreft is het helemaal geen mooie actie geweest. Ik weet waar ik voor mezelf lijnen moet trekken en dit is zeker niet iets wat je bij vrienden doet, dus ik trek voor mezelf ook de lijn hier.'

Amandine benadrukt in de post dat ze het, ondanks diens 'smerige acties', niet oké vindt dat kijkers Raffie 'gemene berichten' sturen. 'Wees lief voor elkaar, ook al komt dit niet altijd van beide kanten', sluit ze het onderwerp af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje! Je kunt nu daten met de afvallers van Love Island

De blondine laat in de post ook weten hoe ze denkt over Jules: 'Wat er gebeurd is tussen Jules en mij was niet heel mooi, maar hij verdient nog steeds een topvrouw. Ik snap dat jullie zijn keuze niet leuk vinden, maar het is voor hem een uitdaging daar. Hij is een hele lieve en gevoelige jongen, dus wees alsjeblieft ook lief voor hem. Het is voor hem ook niet gemakkelijk. Ik hoop nu dat Lisa goed zorg draagt voor zijn hartje.'

Love Island is elke maandag tot en met zaterdag exclusief te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!