Ellen Pompeo als Meredith Grey in 'Grey's Anatomy' Beeld © ABC

Keert Ellen Pompeo volgend seizoen nog wel terug in Grey's Anatomy?

4 augustus 2022 16:49

Het lijkt erop dat Ellen Pompeo (52) de deur van het Grey Sloan Memorial Hospital binnenkort definitief achter zich dichttrekt. Volgens 'E! News' is de actrice, die al sinds 2005 de rol van Dr. Meredith Grey speelt in de hitserie 'Grey's Anatomy', in maar acht van de twintig afleveringen te zien in seizoen negentien. Daardoor speelt bij fans de vraag op: is ze in seizoen twintig überhaupt nog van de partij?

E! News schrijft dat de Grey's Anatomy-veteraan gedurende seizoen negentien in 'beperkte capaciteit' te zien is. Het feit dat de actrice schittert door aanwezigheid heeft te maken met het feit dat Ellen een hoofdrol heeft te pakken in een nieuwe serie van Hulu. Veel is er nog niet bekend, maar de Hollywood-ster blijft volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite wel uitvoerend producent van Grey's Anatomy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Glee-ster Harry Shum jr. scoort vaste rol in serie Grey's Anatomy'

Hoewel Ellen afgelopen januari nog haar ziekenhuiscontract verlengde, kan de serie volgens de actrice ook prima zonder haar. "De show opnieuw uitvinden is de uitdaging voor Shonda en mij op dit moment", gaf ze onlangs aan in een interview met Entertainment Tonight. "De serie spreekt veel mensen aan, jonge mensen houden van de show. Het heeft generaties zorgmedewerkers geïnspireerd, dus ik denk dat het goede stof is voor jonge mensen. We gaan proberen het voor hen door te laten gaan, niet per se met mij, maar door te gaan na mij."

Dat klinkt Bridget Maasland he-le-maal niet als muziek and de oren. De presentatrice is namelijk groot fan:

Bridget Maasland heeft in 300 dagen 400 afleveringen Grey's Anatomy gezien

03:48
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grey's Anatomy-ster kreeg lichamelijke klachten na plotselinge bekendheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!