Manifest Beeld © NBC

Waarom je met terugwerkende kracht moet beginnen aan de serie Manifest

07 augustus 2022 14:59

Netflix kondigde eerder aan dat de populaire serie 'Manifest' terugkeert voor een vierde en tevens laatste seizoen én sinds deze week is ook het derde deel eindelijk te zien bij de streamingdienst. Als je de show waar iedereen het over heeft nog niet hebt gezien, is dit het perfecte moment om bij te praten.

Het plot

Manifest volgt de bemanning en passagiers van Montego Air Flight 828, die veilig landt in New York na een turbulente maar routineuze vlucht vanuit Jamaica. De inzittenden komen er al snel achter dat in de paar uur dat ze in de lucht waren de wereld vijf en een half jaar ouder is geworden. Hun vrienden, familie en collega's hebben in die tijd om hen gerouwd - en zijn weer verder gegaan.

Nu zij geconfronteerd worden met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate die nieuwe realiteit indaalt, ontvouwt zich een dieper mysterie. Sommige passagiers realiseren zich al snel dat ze misschien zijn klaargestoomd voor iets groters dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Netflix-film onderbroken na brand in studio

Josh Dallas

Hoewel we in Manifest een aantal verschillende passagiers volgen, worden de hoofdrollen vertolkt door Melissa Roxburgh en Josh Dallas, die broer en zus Michaela en Ben Stone spelen. Als we kennismaken met Michaela worstelt ze als beginnend politieagente met een tragische actie uit haar verleden en twijfelt ze aan een toekomst met haar verloofde, Jared. Ben is een echte familieman en heeft veel moeite om de ziekte van zijn zoontje, dat kanker heeft, te accepteren. Als ze aan boord stappen van vlucht 828, verandert álles...

Komt Josh je bekend voor? Dat kan! De acteur was namelijk eerder te zien in de serie Once Upon a Time als Prince Charming. Hoewel de laatste aflevering hiervan alweer dateert uit 2018, doet Josh nog altijd zijn naam eer aan.

Josh Dallas in Once Upon a Time
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix onthult releasedatum én eerste beelden Heartbreak High-reboot

Vierde seizoen

Hoewel Manifest al in 2018 werd uitgezonden door de Amerikaanse zender NBC, werd de show pas écht populair toen Netflix afgelopen jaar de rechten kocht en de eerste twee seizoenen afgelopen januari in een klap online zette. NBC cancelde de serie na drie seizoenen, maar vanwege de hernieuwde populariteit heeft Netflix besloten een extra reeks op te nemen. Het slotseizoen zal twintig afleveringen tellen en de eerste beelden zijn al gedeeld door de streamingdienst. Lang wachten hoeven we niet, het vierde seizoen is al in november te zien.

Bekijk hieronder de eerste beelden:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vlaamse dramaserie Onder Vuur binnenkort op Netflix

De eerste drie seizoenen van Manifest kijk je nu bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!