GTST-acteur Tommy van Lent neemt afscheid van rol Steef Verduyn

05 augustus 2022 10:51

Wisseling van de wacht in Meerdijk. De 18-jarige Tommy van Lent gaat weg bij 'Goede Tijden, Slechte Tijden' om te gaan studeren. Dat meldt de jonge acteur in een nieuwe aflevering van 'GTST: De Podcast'.

"Ik ga er dus uit en een andere acteur gaat mijn rol vertolken"

"Steef Verduyn blijft, maar Tommy van Lent gaat weg", vertelt hij in de podcast. "Niet omdat ik geen geweldige tijd heb gehad hier, maar omdat ik heel graag door wil studeren, omdat ik denk dat ik nog heel veel kan leren."

Tommy volgt momenteel een mbo-opleiding voor filmacteur en die wil hij graag afmaken. Ook wil hij nog naar de toneelschool, om verder te studeren. Maar dat is niet te combineren met zijn draaidagen bij GTST. "Ik moest een keuze maken", legt hij uit. "Ik heb hier geweldige jaren gehad. (…) Ik ga er dus uit en een ander acteur gaat mijn rol vertolken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bertrie Wierenga verklapt lot GTST's Shanti na spannende cliffhanger

Het soapdebuut van Tommy vond plaats in 2019, toen hij samen met de rest van de familie Verduyn zijn opwachting maakte. Steef is de zoon van Julian Verduyn en Saskia Visser en was de eerste jaren vooral op de achtergrond aanwezig. Onlangs kreeg hij een grotere rol en speelde hij veel samen met Jada Borsato.

Wanneer de acteur voor het laatst te zien is, laat hij nog even in het midden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joep Sertons bedankte voor comeback Goede Tijden, Slechte Tijden

Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast. In de meest recente aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast zijn Stevie en Luca van Ex on the Beach te gast. Beluister de podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts, of bekijk 'm hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!