Een Huis Vol Beeld © Een Huis Vol KRO-NCRV NPO1 04-08-2022

Een Huis Vol-kijkers vol ongeloof: zonder handdoeken naar de zee

4 augustus 2022 20:35

De kinderen Buddenbruck hebben nog nooit de zee gezien, maar dat gaat veranderen. En wat neem je dan allemaal mee als je met elf kinderen naar het strand gaat? In ieder geval géén handdoeken, want zwemmen: dat doe je toch niet als je naar de zee gaat?

"We waren er niet van uitgegaan om te zwemmen"

Voordat ze hun voeten in het zand kunnen zetten, moeten de familie Buddenbruck uit Een Huis Vol eerst drie uur in de auto. En dat vraagt de nodige voorbereiding met elf kinderen. Zo is er een speciaal busje gehuurd en staat moeders de hele ochtend witte bolletjes te smeren. Daarbij zijn er ook nog eens twee koters die hun zwemdiploma nog niet hebben, wat al voor stress zorgt voordat ze überhaupt onderweg zijn. En ook eenmaal op locatie blijkt het nog niet zo makkelijk om daadwerkelijk het strand te vinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paniek en tranen in Een Huis Vol: familie Cudogham is kind kwijt

Gelukkig vinden ze uiteindelijk de weg, en de kids kunnen hun geluk niet op. Alleen is er één probleempje: niemand heeft eraan gedacht om ook handdoeken mee te nemen. "We waren er niet van uitgegaan om te zwemmen", verklaart vader Rob, tot grote verbazing van veel kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers worden 'gillend gek' bij nieuw seizoen Een Huis Vol

Je kunt de aflevering van Een Huis Vol hier terugkijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!