Ellen Pompeo Beeld © ANP

Ellen Pompeo uit kritiek op Grey's Anatomy: 'Minder belerend'

5 augustus 2022 10:10

De populaire ziekenhuisserie 'Grey's Anatomy' gaat richting het negentiende seizoen, maar er is nog voldoende ruimte voor verandering. Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (52) vindt dat de serie 'minder belerend' moet worden, zo vertelt ze in de podcast 'Tell Me'.

"Ik hoop dat we dat in de toekomst wat subtieler en meer uitgespreid kunnen behandelen"

"Als ik één ding wil, is het dat de afleveringen minder belerend worden", zegt de actrice, die de rol van hoofdpersonage Meredith Grey vertolkt. Ze hoopt dan ook dat de afleveringen in het nieuwe seizoen niet meer over één specifiek onderwerp gaan, maar meer maatschappelijke problemen aankaarten. "We doen bijvoorbeeld één aflevering over geweld tegen Aziaten. Dat was heel mooi, maar ik hoop dat we dat in de toekomst wat subtieler en meer uitgespreid kunnen behandelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Keert Ellen Pompeo volgend seizoen nog wel terug in Grey's Anatomy?

Ellen is in het negentiende seizoen van Grey's Anatomy slechts in 8 van de geplande 22 afleveringen te zien zijn, zo werd eerder bekendgemaakt. De actrice gaat aan de slag voor een nog nieuwe, onbekende serie en wil daarom een beetje minderen met de langlopende ziekenhuisserie.

Bridget Maasland is nog maar kort fan van de serie, maar ze heeft inmiddels alle afleveringen in hele korte tijd gebingewatcht. In de video hieronder vertelt ze daar alles over. 

Bridget Maasland heeft in 300 dagen 400 afleveringen Grey's Anatomy gezien

03:48
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grey's Anatomy-ster kreeg lichamelijke klachten na plotselinge bekendheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!